Ez normális első menzeszkor?
Első menzeszkor én is így jártam,a baj csak az volt,hogy épp nyaraltunk.Úgy volt h reggel elmentem pisilni és láttam h megjött,szóltam anyunak adott egy tiszti betétet,mert csak az volt nála és lerohantunk a boltba venni eü. betétet:D de nem volt vészes a vérzésem úgyhogy egy tisztasági betéttel elnapoztam az időt a strandon:D persze gyakrabban cseréltem,de legalább nem kellett nacit felvenni.Késő délután már nem volt semmi,gondoltam elég egy tisztasági betét estére.Kimentünk sétálni a partra,beszélgetni én meg egyszer csak azt éreztem elindult belőlem valami.Na akkor anyuval rohantunk a szállodába,zuhany+bugyicsere-mosás+betét és mentünk vissza:D Közbe elkezdtem görcsölni mint az állat,mázlimra anyunál volt gyógyszer:)
"Szép" nyaralás volt:(
Szóval ne aggódj ez normális,lehet h a többi is ilyen lesz,nekem pl. éjszaka alig van 1-2csepp.:)
14/L
köszi a válaszokat
különben meg nekem is kevesebb éjszaka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!