Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nők puncija mindig foltot...

A nők puncija mindig foltot hagy a bugyiban valamennyire?

Figyelt kérdés
Nincs olyan, hogy a punci száraz lenne?
2012. okt. 14. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
hüvelyváladéka minden nőnek van
2012. okt. 14. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
:D Nincs olyan, hogy száraz lenne...
2012. okt. 14. 16:24
 3/7 anonim válasza:
Miért akarsz te szárazat?? :D
2012. okt. 14. 16:25
 4/7 anonim válasza:
Nekem mindig van hüvelyváladékom, de gondolom ez egyén függő is. Meg nekem pl. változott is korral. Amikor kisebb voltam akkor volt, hogy menzesz után pár napig tök száraz voltam, de most már akkor se.
2012. okt. 14. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Több-kevesebb hüvelyváladéka minden nőnek van. Ha nem kellemetlen szagú és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor normális. Ez tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől. Hány éves vagy?
2012. okt. 14. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Termékeny korban lévő nőknél a hüvely mindig termel több-kevesebb váladékot.

A pubertáskor előtt nincs váladékozás (=egészséges nőnél), a változókor bekövetkeztével pedig általában jelentősen csökken a hüvelyváladék mennyisége.

Ennek az az oka, hogy lecsökken a szervezet ösztrogénszintje.

Termékeny korban lévő nőknél is változik a mennyiség a cikluson belül. A menstruációt követően gyakori, hogy szárazabb a hüvely, alig van váladékozás, ellenben az ovuláció környékén megnő a mennyisége.

2012. okt. 14. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

ha zuhanyzáskor beletúrsz és kimosod a kis fehér nyálkát akkor nem fog nyomot hagyni

én úgy szoktam

2012. okt. 14. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!