Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? :S

Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy mi tévő legyek azzal kapcsolatban,ha nem vagyok elég fejlett a koromhoz képest...16 vagyok,alapból normálisan nézek ki,de 13 éves koromtól szinte semmit sem változtam,arcra változtam,de mindenki szerint kb 13-nak nézek ki...hamar elkeztem fejlődni,már mellem is volt 1ö évesen,de 13-tól nem is nőtt szinte semmit,még dekoltázsom sincs...hizni nemrég kezdtem el,de ha hizok csak hasra megy az egész és ez zavar mert akármit csinálok csak ide hizok :/...hiszont félek olyan súlyba maradni amilyen most vagyok,mert lehet fogok fejlődni,de nem tudom...és ha nem akkor kövér leszek...igyis eddig nagyon könnyen letudtam adni akár 7 kilót is,de 2 hete rendszeresen tornázok és eszek de semmi hatása...a tornának szerintem lesz,de viszont jóval kevesebbet eszek és mégis ugyanannyi vagyok.

meg ezelőtt 1-2 nap ha kevesebbet ettem utána már a rendszerem megszokta a kevesebbet és nem is kivántam,de most hiába...O_o...légyszi segitsetek

2012. okt. 14. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
22 évesen nézek ki kb. 16-17-nek. Ha kialszom magam és kicsit komolyabban felöltözöm, akkor már 18-nak is. Talán. Ez ilyen, nem kell betojni, fogsz változni arcra is meg minden, csak később. Nem kell siettetni.
2012. okt. 14. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
értem én,csak annyi...hogy hizni most hiztam azelőtt semmit,arcra mondom h változtam,de más semmi...a válaszodat pedig nagyon szépen köszönöm :).
2012. okt. 14. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

én 25 éves vagyok, néha nagyon zavar ha 16 évesnek látszok, vagyis mondanak, de néha jól esik, mert igy 50 évesen is letagadhatok majd egy jó pár évet. Ne aggódj e miatt.

Ha csak most kezdtél el tornázni akkor ahhoz idő kell, hogy legyen valami látszatja. Ne hagyd abba. Amit megeszel most az már neked nem zsir lesz hanem az izmokra megy, lassan,de biztosan lesz látszatja. Ne add fel. Kitartás :)

2012. okt. 14. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :).
2012. okt. 14. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezen ne akarj változtatni! Nekem azok a lányok tetszenek akiknek kislányos arcuk van :)Egyik haveromtól 31 évesen elkérték a személyit amikor cigit vett,szóval a Te eseted annyira nem durva :D

Egyébként én úgy vettem észre,hogy a legjobban 16-18 éves kor között változik az emberek arca,szóval nem kell megijedni :)

19/F

2012. okt. 31. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!