Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszketést éreztem az intim...

Viszketést éreztem az intim testrészem körül, fehér lepedéket is találtam (olyan, mint radírozáskor), sok helyen olvastam, hogy ez gombára utal, de én mégsem vagyok benne biztos. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az eset tegnap volt, mára már elmúlt. Hozzátenném azt is, hogy egész héten antibiotikumot szedtem a náthámra, a higiéniát pedig sose hanyagoltam el.

2012. okt. 13. 20:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amit még megkérdeznék: A szőrtelenítésnek mennyire van köze ehhez?
2012. okt. 13. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
antibiotikum okozhat gombát. de nem értem. vírusos fertőzésre minek szedtél antibiotikumot? annyira durva volt?
2012. okt. 13. 20:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem volt hangom és nem kaptam levegőt az orromon keresztül, azért kaptam az antibiotikumot, az utolsót ma reggel vettem be. Lehetséges, hogy most már el fog múlni?
2012. okt. 13. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
én elmennék azért orvoshoz. biztos ami biztos. 5 perces procedúra az egész.
2012. okt. 13. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem ha bármi nem stimmel, akkor a multi gyn actigél-t szoktam használni, utána általában minden rendbe jön, ha nem akkor orvos.
2012. okt. 13. 21:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre szimpla intim törlőkendővel és egy alapos zuhanyzással próbálkoztam, de úgy érzem helyre fogok állni most, hogy abbahagytam az antibiotikumozást :)
2012. okt. 13. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Néha mindenkinek viszket ok nélkül, a fehér lepedék meg lehet már megszáradt folyás. Ha már nem viszket és a folyásod színe/állaga is normális, akkor szerintem nincs semmi bajod.
2012. okt. 14. 01:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az orvos a legjobb megoldás ha valami baj van!
2012. okt. 14. 06:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha elmúlt, akkor nyugodtan felejtsd el.

Lehet az antibiotikum szedéstől.

Mennyi idős vagy?

2012. okt. 14. 12:34
 10/12 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Amióta a napokban ezt tapasztaltam, jobban odafigyelek a tisztálkodásra és minden másra is, valami fehéreset, radírszerűt ma is megfigyeltem, de már lényegesen kevesebbet, mint tegnap. Viszketés nincs, vagy csak minimális - de azt hiszem, azt is már csak beképzelem magamnak. Orvoshoz meg jövőhéten megyek mindenképpen. Akkor betudhatom ezt az antibiotikum hatásának?
2012. okt. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!