Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér színű nedvedzés, ami...

Fehér színű nedvedzés, ami nagyon sok. Mi ez?

Figyelt kérdés

A hüvelyemből pár napja nagyon sűrű fehér (nem túrós) folyadék folyik, meg kicsit fáj is körülötte.

Volt már gombám, de akkor nem volt ennyi folyadék, csak sokszor kevés, most meg kevésszer, de sok.

Egyéb panaszom nincs. Ez is gomba lehet?

2012. okt. 8. 16:17
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, és viszketett is.

Gombám, mint említettem, már volt, ilyesmi tünetek voltak, de akkor fel is volt dagadva stb, és ez még tavasszal volt, valamikor márciusban.

Nem értem, miért lehet, mert azóta nagyon odafigyelek mindenre. Szex után pisilés, mosakodás, tőzegáfonya kapszulát is szedek (bár azt inkább a hólyaghurut miatt), abbahagytam a tampon használatát is. Nem tudom, mit tehetnék még, hogy ne jöjjön elő megint. :(

2012. okt. 8. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha fáj is kicsit, akkor jobb lenne, ha orvoshoz mennél.
2012. okt. 8. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Orvoshoz csak akkor megyek, ha nem tudom, mi ez. De gombára gyanakszom. Nekem épp a nőgyógyászom mondta, hogy ha ilyen van, akkor vegyek egy Canestent, ártani nem árt, és ha akkor is baj van, akkor vegyek egy ilyen ezüstkolloidos krémet.
2012. okt. 8. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Csakhogy orvos nélkül biztosat nem lehet mondani. Ha tudnád mi az, akkor nem kéne orvos, mert gyógymódot is tudnál rá! Azért van a doki, hogy megvizsgáljon, és megfelelő kezelésben részesítsen. Első voltam.
2012. okt. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!