Miért van ilyen krém színű folyásom?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 15:10
1/8 anonim válasza:
SZia!
A folyás bizonyos fajtái teljesen normális jelenségek, a hüvelynek öntisztító képessége van. Ha az orvosod mindent rendben talált, aggodalomra semmi okod. Évekkel ezlőtt egy normál nőorvosi vizsgálatnál rákérdeztem, hogy nekem miért van. Kenetett vett az orvosom, majd mondta, hogy a ph értéke teljsen normális.
SZóval aggodalomra semmi ok! :)
2/8 anonim válasza:
Ha nincs kellemetlen szaga, és semmi más furcsa tüneted nincs, akkor semmi gond.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát...lent viszked kicsit..
2012. szept. 17. 16:00
4/8 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert valami fertőzésed lehet.
5/8 anonim válasza:
A viszketés, sárgás zöldes folyás és ha még büdi is, akkor az nem jót jelent.
Mennyi idős vagy? Jártál már nőgyógyásznál?
6/8 A kérdező kommentje:
15, és nem.
2012. szept. 19. 17:54
7/8 anonim válasza:
Akkor majd lassan, szép nyugodtan kezdj el érdeklődni és keresni egy női orvost az első alkalomra mindenképpen, mert azért sokkal elviselhetőbb elötte vetkőzni és terpeszteni, mint egy férfi elött. Ha valami komolyabb bajod támad a későbbiek folyamán, akkor hirtelen nem biztos hogy találsz és akkor mehetsz ahhoz aki éppen ott lesz majd.
8/8 anonim válasza:
Voltál szexuálisan együtt fiúval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!