Ez mitől volt? Eléggé megijedtünk.
Szóval, a barátommal épp együtt akartunk lenni, de amikor betette(nem tudom hirtelen szebben leírni), annyira csípett és égett, azt hittem ott halok meg. Hiába próbálkoztunk pár perc elteltével, még mindig rossz volt. Pedig kellőképpen fel voltam izgulva, mert máskor általában csak szűk szoktam lenni, de az nem rossz ennyire, meg az elmúlik hamar, csak az első 2 másodpercben van.
Mostanában 1-2x csípett a pisilés, de az elmúlt. Gondolom kicsit felfáztam, de utána odafigyeltem az öltözködésemre, sok C-vitamint szedtem be, és jobban lettem.
Nem tudom, hogy ezek számítanak-e, de a közösülés napján fájt az alsóhasam, a nadrág is szorította. Viszont kb. 4 napja vettem valami sütemény illatú tusfürdőt, amivel nemrég lemostam az arcom és utána fájt a törülközés, bár lehet már csak beképzelem.
Orvosnál nemrég voltam, ő nem látott semmi betegségre utaló jelet.
Valaki? Tipp?
Ja, és nem voltam semmi közhelyen, semmi közmosdóban.
Óvszerrel védekezünk, mindig azzal, ez a 3. kett volna pont abból a dobozból. Egyébként utána az ujjától is csíptem. Direkt megnéztük, hogy a gumival lehet-e baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!