Mit csinálhatnék, ha megvan s nagyon görcsölök?
Figyelt kérdés
Már több, mint 2 éve jött meg először, és eddig még sosem görcsöltem.
Most viszont már majdnem sírok, annyira fáj. Már bevettem 2 'No-SPA'-t, de nem javult.
Segítsetek! :'( Előre is köszi!
14/L
2012. okt. 12. 13:41
11/13 Ancsus12 válasza:
Én általában sok folyadékot iszok, beveszem a gyógyszert és pihenek vagy pedig lekötöm magam valami mással , hogy még véletlenül se arra figyeljek , bár ez nehéz. :/
12/13 anonim válasza:
rugj be! a legjobb ertagito es gorcsoldo az alkohol, legalabbis nekem egyik gyogyszer sem hatott. 13 eves korom ota... sajnos pedig nem egeszseges..de abban az allapotban szabalyosan a halalomat kivanpm. krisztusi kín..
13/13 anonim válasza:
Szia
Valószínű nagyon nem érdekel már a véleményem!
De hátha segít másoknak!
1. Opció
Ha nagyon görcsölsz és teheted akkor vagy melegvizes palack
Vagy egy zokniba tegyél sót rakd a mikróba pár percre és tedd a hasadra
És feküdjetek le pihenni
2. Opcio
Ha nem otthon jön rád hanem suliba akkor vagy No-Spa-t vagy Algoflex M nevezetű gyógyszert vegyetek
Nekem a NoSpa nem használ inkább csak az Algoflex-M
Remélem hasznos volt másnak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!