Kis kinövések vannak a nemiszervemen, mellé társul túrós állagú folyás is. Mi lehet a gond? Hogyan oldódhatna meg?
SzTk orvos volt?
Nem látom sehol, hogy az lett volna...
vagy ott voltál te is??.....
Hogy mondod?
Miért? Egy szóval se írtam, hogy magán orvos lett volna, aki nem adta ki az ecsetelőt, hanem maga kezelt.
SZTK-s volt, bizony! És ha pénzéhes is volt, jól titkolta, mert ugyanolyan lelkesedéssel ecsetelt minden alkalommal, holott nem kapott egy kanyi vasat sem.
Sőt, még a műtét után is visszatolta a borítékot, pedig próbálkoztam.
Továbbra is tartom, hogy felelőtlenség kiadni, akár magán orvosról, akár SZTK-s orvosról legyen szó.
Egyébként is különös fokú mazochizmus kellhet ahhoz, hogy valaki önmagát kezelje, hisz az oldat mar, mint a fene. Nem egyszer majdnem fejbe rúgtam az orvost, míg ecsetelt.
Kedves 82%-os!
Kiírod a kérdést és utána saját magadnak válaszolsz?!?!?
Hogy van ez?
Gratulálok!
Nocsak 12.-eske!!!
Trükközünk? trükközünk?
Mi van?
Ki trükközik és mivel?
A kérdező még nem is járt orvosnál! Hogy lehetnék én a kérdező?
A 4-es válaszoló vagyok.
A 8-as válasz is az enyém.
Erre szólt be a 9-es, hogy biztos azért nem adta oda az orvosom az ecsetelőt, mert ő jobban járt azzal, hogy többször mentem hozzá és így lehúzhatott anyagilag.
Erre válaszoltam a 10-esben, hogy: nehezen, mivel SZTK-s orvos volt, s nem kapott semmit.
A 11-es hozzászólás rém értelmesre sikeredett, nem értettem, mit akar.
A 12-es erre válaszolt.
DE szórakozzatok csak magatokban, többet nem jövök vissza ebbe a topikba olyanok közé, akik olvasni se tudnak, csak lepontozni másokat.
"haggyad"
?????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!