Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megbolondult a ciklusom,...

Megbolondult a ciklusom, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az elmúlt néhány hónapban össze-vissza jött meg,17 napra,18 és mostmeg 22 napra.

10 éve menstruálok,már a legelejétől rendszeresen 28-30 nap között jött meg viszonylag fájdalom mentesen.Most kb.leszakadnak a melleim annyira fájnak és a hasam is görcsöl,az életmódómban különösebb változás nem történt.

Jövöhéten hétfőn elmegyek dokihoz,előbb nemtudok.Akinek volt hasonló vagy akinek van tippje írjon pár sort légyszíves,kezdek már kétségbe esni:(.Nem szedek fogamzásgátló tabit és a közelmúltban sem szedtem,22 éves vagyok.Tamponozok kb. 5 éve,éjszkára betétet hasznalok,kínosan figyelek rá,hogy pár órán belül cseréljem.

2012. okt. 10. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
nem streszelsz valami miatt? mert attól is lehet rendszertelen
2012. okt. 10. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
több oka lehet, pl polip vagy hormonzavar... egy uh és egy vérvétel kimutatja mi a baj.
2012. okt. 10. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Stressz,csak a szokásos munkahelyi dolgok,de itt már jó 2,5 éve vagyok.
2012. okt. 10. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha lehet választani,inkább legyen átmeneti hormonzavar...:(
2012. okt. 10. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!