Pár napja oldalt mikor a karom hozzá ér a mellemhez fáj, de csomót nem érzek benne, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
csak egy ponton érzem a fájdalmat, már kértem időpontot mamográfiára de csak 1hónapra kaptam időpontot.2012. okt. 9. 22:30
2/5 anonim válasza:
Milyen melltartót hordasz? Nekem volt, hogy a a merevítő megnyomta, napokig éreztem utána helyét.
A másik tippem, hogy azon az oldaladon alszol? Lehet hogy éjjel nyomod a karoddal.
3/5 anonim válasza:
Ne izgulj, ez nem lehet komoly dolog, ha nincs elszineződés, behúzódás vagy csomó.
4/5 anonim válasza:
nekem régebben akkor volt ilyen, amikor nőni kezdtek a melleim, ha lendületesebben mentem, akkor is fájtak minden lépésnél, a futásról nem is beszélve...XD idővel magától elmúlt és semmi gond nem volt, ugyanúgy nekem is fájt ha a karom hozzáért jobban
5/5 anonim válasza:
Szia, ugyanez a gondom. Vegul mi lett? Elmult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!