Miért van az, hogy ha akkorát sz_rok, mint a fél karom és még rá is pakolok fél tekercs wc-papírt+nedves törlőkendőt, azt lehúzhatom a wc-n, de pl. egy tampont, ami akkorka, mint az ujjam, azt nem?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm és bocsánat, ha kicsit bunkón fogalmaztam! :)2012. máj. 4. 21:49
4/10 anonim válasza:
Bizony igaza van az első válaszolónak: nedves törlőkendőt, illetve olyan anyagokat, amelyek nem bontódnak le a vízben, NEM dobunk a wc-be. Sajnos ezen anyagok miatt van állandó probléma az átemelő szivattyúkkal, amire rátekerednek, és működésképtelenné teszik.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. máj. 4. 22:07
6/10 anonim válasza:
Nekem van csatornás ismerősöm, és ha az utcai gyűjtőknél dugulás van, egyszerűen rájönnek, hogy melyik ház "sárkánya" húzta le a tampont. Ezért tartanak szerelőkocsijukban egy kis sárga vödröt, szépen fehérrel ráírva hogy TAMPON és odaadják a dugulás okozójának. :)
Egyébként ezek tényleg azért okoznak bajt, mert nem bomlanak, sőt még meg is dagadnak, nyúlhatnak és dugulást okoznak.
8/10 anonim válasza:
utolsó, pedig nem kéne. nagyon nem. eltömíti a klotyót.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm F_CK levelét: "sztem ribi vagy!". Igazán szellemes...
2012. máj. 10. 23:13
10/10 harisnyababee válasza:
Amég tamponoztam én is lehúztam, sosem okozott dugulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!