Miért nem menstruálok? Normális ez még?
Figyelt kérdés
Először 12 éves koromban menstruáltam, de rendszertelenül jött meg, nem minden hónapban. Most 16 éves vagyok, és több mint másfél éve nem jött meg. Szerintem többet sosem fog megjönni. Gyereket úgysem szeretnék. Viszont lehet egyéb bajom még, ha nem menstruálok? Ja és orvoshoz semmiképp nem fogok elmenni. Egyébként sokat stresszelek, folyamatosan, minden percben. Reménytelennek érzem az életem, utálok élni, minden nap a halálra gondolok.2012. okt. 9. 21:32
11/12 anonim válasza:
kamu depressziózik, ha annyira nem érdekelné semmi nemcsak h ide nem írt volna hanem edzeni sem járna. mégis csak van valami érdekli, föleg ha minden nap jár, ahhoz azért kell kitartás, más heti 2x is lusta. ennyi :D
12/12 anonim válasza:
Jól megmondtad neki!!
Szerinted volt ennek értelme? segitettél valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!