Miért nem menstruálok? Normális ez még?
Nem mindegy, hogy normális-e vagy sem, ha kijelentetted, hogy úgy sem mész el orvoshoz?
Úgy őszintén...szerinted normális az, hogy 1,5 éve nem menstruálsz? Hát baromira nem normális.
Akkor ne menj orvoshoz, de erre csakis egy képzett orvos adhat magyarázatot, a gyakorikérdésen lévő válaszolgatók trollkodásból is írhatnak hülyeséget erre a komoly kérdésre.
Egyébként meg a gyerekről majd meg fog változni a véleményed; én is ezt mondtam 16 évesen, és most meg már azt mondom, hogy igenis szeretnék! Pedig alig két év telt el azóta..
18/L
Te nem vagy százas.
Amúgy mindentől amit felsoroltál: stressz, edzőterem
Igazad van, neked nem nőgyógyászra, hanem pszichiáterre lenne szükséged. :)
16 évesen én is kijelentettem nem egyszer, hogy én nem szeretnék soha gyermeket, azóta 360 fokos fordulatot vett velem a világ, és a lehető leghamarabb teherbe szeretnék esni, mert vágyom egy pici babára.
A helyedben én biztos, hogy nem halogattam volna ilyen sokáig a nőgyógyászati vizsgálatot, még akkor sem, ha az egész életem romokban heverne.
Nem értem, 16 évesen mi a jó büdös fene gondod, bajod lehet, amiért meg akarsz halni, de őszinte leszek: nem is érdekel, csak mosolyogtam a gyerekes szavaidon. Ennyi idősen már több eszed lehetne, no de hát, te tudod! :)
22/L
Mindenképpen kellene keresned egy nőgyógyászt. Esetleg egy női orvost aki elött nem szégyenled annyira magad, könnyebb terpeszteni elötte mint egy idegen férfi elött.
Vele, mintegy "kolleginával" tudnád megbeszélni minden gondodat, hiszen ő is nő, akinek hasonló gondjai lehetnek, nyilván megértőbb is mint egy férfi orvos, hiszen ő is jár nőgyógyászhoz, ő is vetkőzik, neki is el kell mondania a problémáját ott.
Érdemes lenne elmenned még időben.
Ne csacsiskodj és ne keseredj el, inkább menj el valóban egy női orvoshoz, akinek mindezt mond el, biztosan megértő lesz veled.
A stresszelést nem tudod csökkenteni legalább? Munkahelyi, vagy magénéleti problémáid vannak?
A 6. választ írtam. Hozzátenném, elég szomorú, hogy 16 évesen nem tudod, hogy mitől is maradhat el egy menstruáció. Arról meg ne várd hogy elkezdjek papolni, hogy menj orvoshoz. Nekem nem teszel vele szívességet. Ha ilyen buta vagy...
Amúgy még orvos nélkül is lehet hogy tudnál változtatni s dolgon...
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!