Lehet, hogy a peteéréssel jött a PMS is?
Figyelt kérdés
Fél éve PCOS-t diagnosztizáltak nálam.Egyáltalán nem volt peteérésem.Menstruáció előtt soha semmilyen tünetet nem éreztem. Elkezdtem diétázni kb 2 hónapja,és mivel múlt pénteken újra dokihoz mentem,kiderült,h a diéta hatásos,és beindult a peteérésem.(az más dolog,h baba helyett cisztát növesztettem) Most meg már 1-2 hete (feszül a mellem,ingerlékeny vagyok,hol sírok,hol nevetek,hol indokolatlanul fel tudnék robbanni a dühtől,stb.Vagyis igazi hisztérika lettem :D Lehet,hogy a peteéréssel jött a PMS is?2012. okt. 9. 09:06
1/1 anonim válasza:
Én is PCOS-es vagyok, de mikor van peteérésem is a vérzés előtt, akkor már ovu után azonnal megérzem. Nagyon fáj a mellem, néha görcsöl a hasam, állandóan ennék.
Szóval vszínűleg attól van. Meg hát szerintem egyébként is a progeszteron felelős a PMS-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!