Nem valószínű, hogy a menstruációd kimaradása az oka. Viszont szerintem mindkettő ugyan abból az okból van. A haj hullás inkább vitamin hiány, vagy fontos nyomelemek hiánya a szervezetedben. Nem fogyózol mostanában? Netán valamilyen szert is szedsz emiatt?
2012. okt. 7. 23:34
2/11 anonim válasza:
Koplalsz? Stresszelsz? Lehet cisztád is.
2012. okt. 7. 23:40
3/11 A kérdező kommentje:
sovány vagyok inkább hízni szeretnék de az sem megy.. Elég stresszes vagyok ettől is lehet?
2012. okt. 7. 23:43
4/11 anonim válasza:
De lehet hogy valahol belül gyulladás van. Pl:
- van rossz fogad?? Mert a rossz fog is okozhat hajhullást.
Érdemes elmenni orvoshoz, és nemcsak nőgyógyászhoz.
Mennyi idős vagy?
2012. okt. 7. 23:50
5/11 anonim válasza:
Gyulladástól valóban hullhat a haj, de a foggyulladástól nem marad el a menstruáció. Viszont a stressztől igen. Szerintem jó lenne pedig elmenni a nőgyógyászhoz, hogy megnézze nincs e valami gond. Egy vérkép is jó lenne.
2012. okt. 7. 23:53
6/11 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, mint kiderült cisztáim vannak. Muszáj lesz elmenned nőgyógyászhoz. Fogaiddal van gond? Mert akkor fogorvos is kell.
2012. okt. 8. 00:02
7/11 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy még nem voltál nőgyógyásznál, arra gondolok, hogy még nagyon fiatal lehetsz. Sajnos a hajhullás és a vérzési problémák mögött lehet PCOS-szindróma is, ami magától biztosan nem jön helyre, úgyhogy érdemes lenne mielőbb rászánnod magad, hogy elmenj. Mindenesetre ajánlom figyelmedbe a paleo diétát, nagyon sok embernek hihetetlenül sokat segitett a legváltozatosabb egészségügyi problémák esetén.
2012. okt. 8. 00:20
8/11 anonim válasza:
Szia!Mindenféleképpen menj el nőgyógyászhoz,mert nekem így kezdődött a hormonzavarom!Fogytál is mostanában?
2012. okt. 8. 01:37
9/11 anonim válasza:
a hirtelen évszakváltástól is lehet, enyém is hullik igaz nem ilyen mértékben. Ha továbbra is aggódsz vizsgáltasd ki magad orvossal.
2012. okt. 8. 06:42
10/11 anonim válasza:
Jézusom... mióta nem menstruálsz?! Ha fiatal nő nem menstruál és erősen hull a haja az gond!!! Méghozzá endokrinológiai hátteret sejtet (pajzsmirigy gyulladás, petefészek probléma)
Sürgősen keresd fel a háziorvosod először, aki ad endokrinológiára beutalót, levesz egy teljes vérképet. Ha megvan a gond, akkor megúszod a nődokit, de ha nem pajzsmirigy túlműködés okozza pl, akkor el kell menni nőgyógyászhoz is. Ez nem vicc, tessék komolyan venni, mert komoly következményei lehetnek kezelés nélkül. Keress egy jó szakembert (pl SOTE 1-en) és legyen ez a szempont a szégyenlősséggel és prüdériával szemben. Gondolom szülni szeretnél még és nem akarod, hogy a többi szerved is tönkremenjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!