Milyen menstruációs problémára utal ez?
Figyelt kérdés
Tegnap délután megjött a menstruációm,tegnapi nap még enyhén darabos volt ám most felkeltem és 3-4cm-es darab jött le belőlem,múlt hónapban is ez volt a problémám már,hogy darabos a menstruációm,és elég sok közbe nem ilyen szokott lenni...
Délután megyek dokihoz,addig valaki tudna segíteni mi lehet ez?
2012. okt. 8. 05:53
1/5 anonim válasza:
utalhat petefészek gyulladásra, de ne ess kétségbe majd az orvos megmondja mitől lehet.
2/5 anonim válasza:
Orvoshoz hiába mész, menstruáció alatt nem fog megvizsgálni.
3/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,akkor menjek el menstruácio után?
Addig tudtok valami szert ajánlani,ami csillapitja? Iskolában nem tudom fél óránként cserélni,csak sajnos 2-3 óránként és nem szeretnék átázni.
2012. okt. 8. 11:21
4/5 anonim válasza:
Igen, csak akkor tudsz elmenni vizsgálatra, ha már elmúlt a menzeszed. Iskolába vigyél magaddal vastag betétet (a te korodban már tampon is lehet), és amint cserélni tudsz, tegyél fel egy tampont, plusz betétet is rakj be!
Második voltam
5/5 anonim válasza:
szerintem nincs semmi bajod, de majd az orvos megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!