Lehet a csúnyaságom valamilyen hormonális probléma miatt? Mégcsak 14 éves vagyok, de az arcom olyan mint egy fiúnak, és mindenki, magam szerint is csúnya vagyok, sőt csak csúnyulok.
velem is ez volt.. 6 éves koromtól csúfoltak, kitoltak, nem játszottak velem, bántottak, kiközösítettek.. stb. (mindezt csak azért, mert nem jártam menő ruhákba, és nem voltam a világ legszebb lánya)szerintem nem is kell említenem, hogy egy barátom se volt, ekkor lettem tv függő.. éjjel-nappal tvztem.. 10 éves koromtól depresszióval küzdöttem,zárkózott lettem.. stb 17-18 éves koromban öngyilkosságot akartam elkövetni,de nem sikerült..anyukám pszichológushoz akart vinni,de nem voltam hajlandó a problémáimról beszélni senkivel... 20 éves vagyok, most ott tartok, hogy kilábaltam a depiből. (:
de 14 éves koromkörül elkezdtem szépülni, de sose hittem el a fiúknak, miután úgy bántak velem.. ( csak egy példa a sok közül: 4.-es voltam, egy fiú (aki mellesleg nem volt az osztály leghelyesebb pasija)egyik nap kitalálta, hogy tetszek neki, és szeretné hogy a barátnője legyek, én meg örültem, hogy végre van valaki (bár nem volt az esetem) akinek tetszem.. ám ez a "kapcsolat" 1 napig se tartott, mire elhittem hogy talán szép vagyok.. kidobott és mindenki rajtam röhögött, hogy én azt mertem hinni páróráig, hogy talán mégse vagyok rút kiskacsa..)
14-17 éves koromig soha senkinek nem hittem el, hogy szép vagyok, pedig csomóan udvaroltak, bókoltak, sokan akartak velem lenni..17 éves koromba ismertem meg a mostani barátomat :)
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg nem foglalkozni velük és keress olyan diákokat,barátokat akik melletted állnak és elfogadnak olyannak amilyen vagy! és amúgy csak, azért hiszed, hogy egyre inkább csak csúnyulsz, mivel nap mint nap ezt hallod az osztálytársaidtól, de ne higgy nekik!!!!!!!!!! hidd el pár év múlva, azok fognak leginkább utánad teperni akik csúfoltak,megdobáltak ( tapasztalatból mondom) :)) HIGGY ABBA, HOGY IGENIS SZÉP VAGY, MIVEL HA ELHISZED MAGADRÓL, AKKOR MÁSNAK IS ANNAK FOGSZ TŰNNI!!!!!!!!
fel a fejjel !! TE IS SZÉP VAGY!!!! nincs olyan h csúnya ember, csak kevés önbizalmú..:S állj mindennap a tükör elé és minimum egyszer mond magadnak, hogy szép vagy!!
utolsó előtti voltam (:
Igen, nagyon igazságtalan, hogy vannak akik sokkal szebbek a másiknál, de hidd el, hogy ez "csak" a megismerkedés pillanatában számít. Ahogy telik az idő, a társaságban egyre szebb leszel, ha olyan a lelked és mosolyogsz, nem keseregsz, nem akarsz a "csinibabákkal" közvetlen versenyezni.
Nem véletlen, hogy a fiúk amikor már házasodnak, többnyire nem a "bombázókat" veszik el és nem velük akarják leélni életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!