Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez van 70A-s mell?

Ez van 70A-s mell?

Figyelt kérdés

mellcsúcson át:82 cm

mell alatt:72 cm

csak kíváncsi vagyok:)

2012. okt. 6. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs! :) 13cm különbség fölött A-s.
2012. okt. 6. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Koreai és kínai méretezés szerint: igen, megvan 70/A.

És az angol mérettáblázat szerint is A-s (náluk 32/A - ahol a 32 átváltva európai méretre: 70).

De európai és amerikai számozás szerint csak AA kosárnak felel meg (70AA ill. 32AA).

Mit akar ez jelenteni? Kínaiban találhatsz rá 70/A-s melltartót, de pl. egy Triumph márkaboltban nagy lesz rá ugyanez a méret.

2012. okt. 6. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm:))

nagyon rendes válaszolók vagytok:)

2012. okt. 6. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg még azt jelenti, hogy a kínaiaknak és az angoloknak kisebb a mellük. :) (Persze általánosítás, de az ázsiaikra tényleg igaz)
2012. okt. 7. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:

hmm voltam egy kínaiban és néztem a melltartókat de ami 75A volt az is kicsit nagy volt...:O

esetleg tudnátok linkelni valamilyen online kínai áruházat?

2012. okt. 8. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy nagy, mivel ahogy nő az alsó körméret, úgy szélesedik arányosan a melltartó kosara is.

Maradj kereséskor a 70-es alsó körméretnél!

4-es! :)

Az angoloknál extra nagy méretű melltartókat is kapni.

Inkább arról van szó, hogy ők gondolnak a skála mindkét végén lévőkre.

Az ázsiaiakra igaz, amit írsz. Ugyan láttam már nagy mellű (nem szilikon) ázsiait is, de átlagban kisebb méreteik vannak. Jól beolvadhatnék közéjük. :D

Kérdező!

Online boltot nem tudok javasolni. Ez egy olyan ruhadarab, amit mindig érdemes felpróbálni.

Jártam már úgy, hogy ugyanazon márka ugyanolyan méretű darabja egyszer jó volt, a következő alkalommal nem (miközben a méreteim nem változtak).

Egyébként mennyire vagy fiatal?

Ha növésben vagy, akkor jobb lenne egy ún. "tanuló melltartót" választanod. Ezek általában pamut csodák, amik bizonyos mértékben követik a növekedésedet.

Így nem kell olyan gyakran nagyobb méretet venned.

Ebből is vannak csini darabok.

A múltkor a H&M tinirészlegén láttam ilyet.

2012. okt. 8. 17:50
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. okt. 9. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
miért 75A-st próbáltál mikor mell alatt 72 vagy azt pedig 70-re kerekítik. 70A-t kellett volna próbálnod.
2013. jún. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!