Ez van 70A-s mell?
mellcsúcson át:82 cm
mell alatt:72 cm
csak kíváncsi vagyok:)
Koreai és kínai méretezés szerint: igen, megvan 70/A.
És az angol mérettáblázat szerint is A-s (náluk 32/A - ahol a 32 átváltva európai méretre: 70).
De európai és amerikai számozás szerint csak AA kosárnak felel meg (70AA ill. 32AA).
Mit akar ez jelenteni? Kínaiban találhatsz rá 70/A-s melltartót, de pl. egy Triumph márkaboltban nagy lesz rá ugyanez a méret.
nagyon köszönöm:))
nagyon rendes válaszolók vagytok:)
hmm voltam egy kínaiban és néztem a melltartókat de ami 75A volt az is kicsit nagy volt...:O
esetleg tudnátok linkelni valamilyen online kínai áruházat?
Persze hogy nagy, mivel ahogy nő az alsó körméret, úgy szélesedik arányosan a melltartó kosara is.
Maradj kereséskor a 70-es alsó körméretnél!
4-es! :)
Az angoloknál extra nagy méretű melltartókat is kapni.
Inkább arról van szó, hogy ők gondolnak a skála mindkét végén lévőkre.
Az ázsiaiakra igaz, amit írsz. Ugyan láttam már nagy mellű (nem szilikon) ázsiait is, de átlagban kisebb méreteik vannak. Jól beolvadhatnék közéjük. :D
Kérdező!
Online boltot nem tudok javasolni. Ez egy olyan ruhadarab, amit mindig érdemes felpróbálni.
Jártam már úgy, hogy ugyanazon márka ugyanolyan méretű darabja egyszer jó volt, a következő alkalommal nem (miközben a méreteim nem változtak).
Egyébként mennyire vagy fiatal?
Ha növésben vagy, akkor jobb lenne egy ún. "tanuló melltartót" választanod. Ezek általában pamut csodák, amik bizonyos mértékben követik a növekedésedet.
Így nem kell olyan gyakran nagyobb méretet venned.
Ebből is vannak csini darabok.
A múltkor a H&M tinirészlegén láttam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!