1/12 anonim válasza:
Szerinted ha így lenne, akkor lennének kismellű nők?
2/12 anonim válasza:
Kínai angyalgyökér.
Ez egy fűszer, levesbe kell tenni, egy kis zacskó 100 Ft körül van a bioboltban.
Én fogyásra szedtem, fogytam is tőle, a mellékhatásai viszont számomra negatívak (az addig kemény, sosem elmozduló, fölfele álló, közepes méretű cicim 1 héát alatt meglágyult, imbolygó lett és megnőtt:( ), pattanásos lettem és hajhullást is okozott.
3/12 anonim válasza:
McDonaldsos Big Mac
Bár az nem csak a csöcsöket növeszti ám.
4/12 anonim válasza:
Igen, vannak, mert ha hízol, akkor a melled is nőhet. Viszont olyan ételek nincsenek amik csak a melled növesztik.
5/12 anonim válasza:
Van! Zsíros kenyér, szalonna, cukor, chips töménytelen mennyiségben, de mellékhatásként a fenék is nő vele :)
6/12 anonim válasza:
én hiába voltam kövér, a mellem pici volt xD utálom
7/12 anonim válasza:
Nincsen. Adottság kérdése, van aki mellre hízik van aki nem. A legjobb módja a plasztikai sebész :) Vagy szedjél fogamzásgátlót van akinek attól beindul a növés és kicsit felgyorsul.
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Nagyon sok férfi szereti a kismellű nőket!
9/12 SargaRigo válasza:
Sokan szeretik bizony! És azt se felejtsük el, hogy terhesség alatt is meg szokott nőni, és a nagyobbodásból szokott maradni is. Persze ez is egyénfüggő. Meg persze feltétel, hogy legyen miért (kinek) teherbe esni :)
10/12 anonim válasza:
vannak bizonyos hormon tabletták. sok nőnek a fogamzásgátló tabletta hatására megnő a melle, de nem minden esetben. olyat pedig ne tegyél, hogy szedsz fogamzásgátlót, ha esetleg nem élsz nemi életet. a hormon tabletták veszélyesek, visszájára fordulhatnak. én inkább azt tanácsolom, hogy fogadd el önmagad, hiszen férfi szemmel is mondva egy kisebb mell is lehet igazán szép. mellesleg (:P) nem írtad hány éves vagy, az is számít azért... ha még tini akkor ne akarj még nagyobb melleket. vannak lányok akiknek az évek során szinte egyik percről a másikra megduzzad ("biohormon"). Olyan étel pedig NINCS ami növesztené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!