Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló okozhat ilyet?...

Fogamzásgátló okozhat ilyet? Elmúlik, vagy cserélni kellene?

Figyelt kérdés

Barátnőm néhány hete kezdte szedni, azóta teljesen megváltozott: mindenen megsértődik, mindig mindenkiben a rosszat látja, én voltam az egyetlen barátja, aki mostanáig kitartott, tegnapelőtt viszont az én fejemhez vágott mindent, amiről nem is tehettem. Az egyetlen hibám annyi volt, hogy figyelmeztettem, hogy hülyeséget csinál, mert szerintem erre is valók a barátok. Azóta viszont mindenen kiakad: ha felhívom, az a baj, ha nem, akkor az, ha szóba állok mással, az a baj, ha nem, akkor miért nem, egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta, mostanra teljesen kikészített idegileg, és lassan már én is ott tartok, hogy szívesebben vagyok másokkal...

Nem tudom, hogy a hormonok hülyítették-e meg ennyire, vagy a párja példáját követi, akinek szintén nincs sok barájta. Mikor a fejemhez vágta, hogy neki már csak ő maradt, közöltem vele, hogyha így lenne, akkor most nem lenne kit bántania, mert az utóbbi napokban mást se csinál velem.

Elegem van a viselkedésévől, viszont egy nagyon jó barátnőmről beszélünk, akiről tudom jól, miken ment keresztül, és éppen a rengeteg lelki sérülés miatt egy csomó hülyeségét elnéztem neki mostanáig, de lassan kezd betelni az a bizonyos pohár... :( Elmúlik idővel ez a viselkedés, vagy legalább normalizálódik, ha hozzászokik a bogyókhoz, vagy cserélnie kellene?

2012. okt. 5. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:

"én voltam az egyetlen barátja, aki mostanáig kitartott,"

Ez nem a fogamzásgátlótól van. Ebből úgy tűnik, hogy a probléma nem újkeletű. A problémát inkább a személyiségében kell keresni.

2012. okt. 5. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van, de amúgy a fogamzásgátló okozhat depressziót.
2012. okt. 5. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Okozhat hangulatváltozást, ill. PMS-re jellemző tüneteket, ingerlékenységet.
2012. okt. 5. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmúlik ez idővel?
2012. okt. 6. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!