Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hord minden 12-13 éves...

Miért hord minden 12-13 éves szivacsos melltartót?

Figyelt kérdés
Én vagyok ennyire lemaradva (14 éves vagyok)? Nálunk az iskolába már szinte minden felsős lány melltartót hord. De mégis mi a f*sznak? Már bocsánat a kifejezésért de miért jó nekik az hogy felvesznek egy szivacsos melltartót közben semmijük nincsen. Az én osztályom is ilyen. Én csak topot szoktam hordani, szerintem egy 13-14 éves lánynak nem is kell melltartó. Ha valakinek akkora melle van akkor hordjon sport melltartót. Na szóval az én osztályomba ugye vannak a "menő" csajok. Mindegyik melltartót hord, de kb 2 mérettel nagyobbat. Az egyik lány állandóan kivágott pólókat hord, push up melltartót, és közben még a pólóját is húzogatja hogy mindenki lássa... Nálatok is vannak ilyen lányok?

2012. okt. 4. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy 13-14 évs lánynak KELL melltartó, ha a mellmérete indokolja. Ameddig 65/AAAAAAAAA mérete van, addig ténylg jó, de egy B kosaras mellnek már kell a tartás.
2012. okt. 4. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

itt mi történt, hogy töröltek minden választ? nekem ott volt a megválaszoltjaim között, de a válaszom már nem volt itt:D

de leírom újra, nem kaptam pirosbetűs fenyegetést XD

vannak nálunk is ilyen lányok... ribancok

2012. okt. 5. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért van így mert nincs "semmijük" és hogy vagánykodjanak hogy láásák hogy már milyen nőiesekmeg stb.Akinek van belle az hordjon melltartót, akinek nincs az csak menősködni akar.
2012. okt. 6. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert többnek akarnak látszani.
2012. okt. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!