Miért hord minden 12-13 éves szivacsos melltartót?
Figyelt kérdés
Én vagyok ennyire lemaradva (14 éves vagyok)? Nálunk az iskolába már szinte minden felsős lány melltartót hord. De mégis mi a f*sznak? Már bocsánat a kifejezésért de miért jó nekik az hogy felvesznek egy szivacsos melltartót közben semmijük nincsen. Az én osztályom is ilyen. Én csak topot szoktam hordani, szerintem egy 13-14 éves lánynak nem is kell melltartó. Ha valakinek akkora melle van akkor hordjon sport melltartót. Na szóval az én osztályomba ugye vannak a "menő" csajok. Mindegyik melltartót hord, de kb 2 mérettel nagyobbat. Az egyik lány állandóan kivágott pólókat hord, push up melltartót, és közben még a pólóját is húzogatja hogy mindenki lássa... Nálatok is vannak ilyen lányok?2012. okt. 4. 17:07
1/4 anonim válasza:
Amúgy 13-14 évs lánynak KELL melltartó, ha a mellmérete indokolja. Ameddig 65/AAAAAAAAA mérete van, addig ténylg jó, de egy B kosaras mellnek már kell a tartás.
2/4 anonim válasza:
itt mi történt, hogy töröltek minden választ? nekem ott volt a megválaszoltjaim között, de a válaszom már nem volt itt:D
de leírom újra, nem kaptam pirosbetűs fenyegetést XD
vannak nálunk is ilyen lányok... ribancok
3/4 anonim válasza:
Azért van így mert nincs "semmijük" és hogy vagánykodjanak hogy láásák hogy már milyen nőiesekmeg stb.Akinek van belle az hordjon melltartót, akinek nincs az csak menősködni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!