Hogyan kell tárolni a hüvelykúpot? CNS nevű hüvelykúpot írt fel a doki, de mivel még sosem használtam semmilyen kúpot nem tudom hogy hogyan használjam.
annyi van rá írva h hűvös helyen...szobában, hűtőben hol?
köszi
Kúpot mindig hűtőben kell tárolni, mert a benne lévő vívőanyagok könnyen olvadnak. Pont ezért olvad el a test belsejében.
Használni úgy kell, mint a végbélkúpot, csak nem a fenekedbe kel helyezni, hanem a hüvelybe.
Tampont nem használsz? A kúpnak sem különb a felhelyezése.
Wc-n ülve, vagy ágyban hanyatt fekve is felnyomhatod. A könnyebb csúszásért bekenheted pl. Canestennel egy kicsit.
Olyan mélyre helyezd amennyire az ujjad engedi.
Általában esténként szokták a hüvelykúpot adagolni, napi egyet. Legjobb lefekvés előtt felrakni, hogy utána már ne kerülj függőlegesbe, hátha kicsit visszaszivárog mielőtt felszívódna.
Nem tudom ez a kúp mire van, de szerintem a kúra idejére szüneteltessétek a pároddal a hüvelyi szexet.
Utánanéztem a kúpnak, ezt gombás fertőzés esetén írják föl.
Akkor pedig a kezelés alatt semmi szex, mert megfertőzheted a párodat!
Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!