Valami gond van velem? 13/L
Figyelt kérdés
Szeméremszőrzetem már van és a mellem is nő,de a hónaljamon semmi szőr nincs.Ez miért van?A másik gondom az az hogy osztályomban már mindenki menstruál kivéve én.És mikor volt ilyen felvilágosító óra akkor kérdezték (még tavaly) hogy ki nem menstruál és csak én meg egy másik lány nem,de időközbe neki is megjött ezért pár köcsög lány szekál hogy kislány vagyok...Mit csináljak? 13/L2012. okt. 3. 17:44
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi gond nincs Veled. Mindenki más ütemben fejlődik. A menstruáció miatt 16 éves korodig nem kell aggódnod.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja fehér folyásom már vagy 1,5 éve van!
2012. okt. 3. 17:47
3/7 anonim válasza:
13 évesen semmiről nem vagy lemaradva. Régebben 13,5 év volt az átlagéletkor menzesz tekintetében. Csak manapság van az, hogy egyesek már akár 8-9 évesen menstruálnak. Nem vagyok biztos benne, hogy ez annyira normális és jó...
Ha szőrzeted már van, akkor a nemi érésed elindult. Akkor lehetne aggódni, ha az égvilágon semmilyen felnőtt nőre jellemző szőrzeted sem lenne, egyáltalán nem fejlődne a melled.
Legyél türelmesebb. Majd akkor aggódj, ha 16 éves korodig nem jön meg. De akkor sem kell túlzottan, csak érdemes elmenni dokihoz és utánajárni.
Addig felesleges stresszelned magad rajta.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 3. 17:54
5/7 anonim válasza:
Ne idegesítsd magad, 16-17 éves korra kell megjönnie!
Nemm tartom elképzelhetetlennek, hogy néhány lány csak füllentett, hogy már nekik is megjött...
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet...Köszönöm!
2012. okt. 3. 19:51
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem mindenki mond igazat. Ne törödj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!