Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a gond Velem?

Mi lehet a gond Velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, nem voltam soha vékony, de eddig 80kg körül mozogtam, bekerültem egy új környezetbe, igaz, hogy több édességet ettem, hiszen sajnos ezt nagyon szeretem, de hirtelen 2 hónap alatt meghíztam 10kg-t. :(

Mellesleg kb. 3 éve szedek fogamzásgátlót.

Van még egy problémám: mióta felszedtem ezt a 10 kg-t, erősen izzadok, tulajdonképpen nem lehet érezni, csak a hónaljam izzadtságszagú, és ami nagyon bánt, hogy egyszerűen nem tudom kimosni a pólóimból ezt a szagot.

Hiába próbáltam már megdörzsölni, de hiába, egyszerűen nem jön ki belőlük.

Pedig Tide-ot, és Silan vagy Lenort használok.

El vagyok keseredve, hiszen én régen nem izzadtam így még nyáron sem. :((

A hormonjaim zavarhattak be, hogy ennyire erősen izzadok, és ráadásul híztam is?

Lehet köze a fogamzásgátlónak ahhoz, hogy híztam?

Úgy gondolom, nem ártana szünetelteni. Szerintetek?

SOS!

2011. jan. 18. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem minden fogamzásgátlótol hizol,vannak amiktől nem hizik az ember,de szerintem ez alkatfüggő is.Meg kinek mi válik be.Valamennyit lehet besegitett,amúgy inkább az a baj vele h ha hizol akkor mellette nehezebb fogyni.Ha megteheted probáld ki a vishyt deoba ha nem akkor menj el a dokidhoz és mond el neki a panaszod,asszem van valami gyógyszertári készitmény is ami hatásos erős izzadásra.Szüneteltetni 5 évente elég,akkor is 3 honapig,mert annyi idő alatt "cserélődsz ki teljesen".

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 18. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

innen is látszik, hogy az ' alacsony hormontartalom' kamu.. szerintem szüneteltesd, főleg, ha most nincs párod, mert akkor amúgy is felesleges szedni a bogyót. aztán fogyózz, vagy keress más megoldást a védekezésre. ( annyi féle lehetőség van)..

10 kg 2 hónap alatt az végülis elég sok, próbálj többet mozogni, és lemondani a csokiról, sütiről.

kitartás és sikerülni fog! :)

2011. jan. 18. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hízás az tuti hormon-zavar. Plusz az izzadás is. Nekem pár éve, tinikorom derekán volt ilyen izzadságom, hogy kimoshatatlan volt a szaga. Sőt, a hátamon csomó pólóm színe megfakult, mintha hipózták volna! A hormonviharok közepén megesik ez. Szóval menj egy dokihoz, meséld el, amit itt leírtál, és megtudod a megoldást.
2011. jan. 18. 23:22
 4/5 tilka ***** válasza:
szerintem is esélyes a hormonzavar - járj utána mindenképp nehogy csak rosszabbodjon a helyzet.
2011. jan. 21. 22:43
 5/5 anonim válasza:
hormonzavar !!
2011. jan. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!