Milyen bakteriumok, virusok, gombak, stb fertozhetik meg a huvelyt?
A higienia szabalyaival mindig is tisztaban voltam.
Mindent fertotlenitek,kifozok,teafaolajat teszek a bugyikra,torolkozokre.
Evek ota csak zuhanyzom.
Minden szekeles utan zuhanyzom,es cc jod pezsgotaplettat hasznalok ilyenkor a vegbel mosasara.
Miota megvannak ezek a panaszok,nem eltem nemi eletet,ugyhogy nem kaphattam el.
A fertozes egyantibiotikum kura utan alakult ki.
Azota antibiotikumok,mindenfele gyogyszerek tarhazat felirtak,de amint abbahagyom a szedest,rogton visszater az e coli,a candida el sem mulik.
Probaltam mar mindenfele alternativ gyogymodot,ulofurdok,dietak,gyogynovenyek,vargha gyogymod,termeszetgyogyaszok,csodagyogyszerek,es stb.
Tobb tucat orvosnal is voltam.
Ezek a panaszaim:
vulvodynia,allando fajdalomerzet a huvelybemenetnel,hugycsonel,huvelytornacnal,allando huvelygyulladas,interestitialis cystitis,kismedence fajdalom,vizelesi nehezsegek.
Ket honapja operaltak endometriozis,pcos,osszenovesek miatt.
A mutet elott erosebbek voltak a kismedence fajdalmak,es harom honapig vereztem.
Most arwen tornazom,szemelyre szabott makrobiotikus etrendet kovetek,glutenmentesen,visszatertem a homeopatiahoz,spiritualis valszterapiara vagy hasonlo modszerre fogok menni.A kineziologiat,eft-t mar probaltam.
Es meregtelenito kurat csinalok ismet.
Ja es a tejsavas kupok nem igazan segitenek.
Inzulin rezisztenciam is van.
Valoszinuleg a cukoranyagcsere zavara a bajok forrasa,es emiatt felborult a hormonegyensuly,a petefeszkek nem termelnek megfeleli valadekot,ami vedene a huvelyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!