Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen bakteriumok, virusok,...

Milyen bakteriumok, virusok, gombak, stb fertozhetik meg a huvelyt?

Figyelt kérdés
A szokasos std korokozokon kivul?

2012. okt. 3. 12:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A higienia szabalyaival mindig is tisztaban voltam.

Mindent fertotlenitek,kifozok,teafaolajat teszek a bugyikra,torolkozokre.

Evek ota csak zuhanyzom.

Minden szekeles utan zuhanyzom,es cc jod pezsgotaplettat hasznalok ilyenkor a vegbel mosasara.

Miota megvannak ezek a panaszok,nem eltem nemi eletet,ugyhogy nem kaphattam el.

A fertozes egyantibiotikum kura utan alakult ki.

Azota antibiotikumok,mindenfele gyogyszerek tarhazat felirtak,de amint abbahagyom a szedest,rogton visszater az e coli,a candida el sem mulik.

Probaltam mar mindenfele alternativ gyogymodot,ulofurdok,dietak,gyogynovenyek,vargha gyogymod,termeszetgyogyaszok,csodagyogyszerek,es stb.

Tobb tucat orvosnal is voltam.

Ezek a panaszaim:

vulvodynia,allando fajdalomerzet a huvelybemenetnel,hugycsonel,huvelytornacnal,allando huvelygyulladas,interestitialis cystitis,kismedence fajdalom,vizelesi nehezsegek.

Ket honapja operaltak endometriozis,pcos,osszenovesek miatt.

A mutet elott erosebbek voltak a kismedence fajdalmak,es harom honapig vereztem.

Most arwen tornazom,szemelyre szabott makrobiotikus etrendet kovetek,glutenmentesen,visszatertem a homeopatiahoz,spiritualis valszterapiara vagy hasonlo modszerre fogok menni.A kineziologiat,eft-t mar probaltam.

Es meregtelenito kurat csinalok ismet.

Ja es a tejsavas kupok nem igazan segitenek.

Inzulin rezisztenciam is van.

Valoszinuleg a cukoranyagcsere zavara a bajok forrasa,es emiatt felborult a hormonegyensuly,a petefeszkek nem termelnek megfeleli valadekot,ami vedene a huvelyt.

2012. okt. 20. 23:01
 12/12 A kérdező kommentje:
A tesztoszteron szintem nagyon magas,az osztrogen is magas,a progeszteron nagyon alacsony,az osztrogen-progeszteron arany nagyon gaz,a cortizol kicsit magas,a d vitaminszint alacsony.
2012. okt. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!