Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek milyen "tüneteitek"...

Nektek milyen "tüneteitek" vannak menstruáció előtt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

peteéréskor szexéhes vadmacska vagyok :S

7 nappal előtte el kezdek görcsölni, egyre erősebb és erősebb lesz, 24 órával előtte elmúlik minden fájdalom, -3 óra- 0óra folyamatos görcs, (első két nap halál, harmadik napra elmúlik az iszonyatos hát-derék-láb-minden egyéb fájdalom, marad a puffadás)

meg néha mellfeszülés előtte-közben

meg én is feleszem a hűtőt :D

2012. okt. 2. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Menstruáció előtt egy hétig idegeskedem, és ingerlékeny vagyok. Ha megjön, akkor megnyugszom.
2012. okt. 2. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Szexmánia-érzékenység-feszült vagyok,és bunkó-eszek össze-vissza mindent-depresszió-puffadás-fehér folyás-enyhe fájdalom-mellfeszülés-utána ezek mind elmúlnak és akkor jön meg
2012. okt. 4. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:

a PMS nálam 1,5-2 hétig tart, ezekkel a tünetekkel és többnyire ilyen sorrendben:

- türelmetlenné, idegessé válok.

- csokit zabálok.

- rosszul alszok, kb. kétéjjelente rosszat álmodok, fel is ébredek rá, aztán napközben meg fáradt vok.

- fáj a fejem.

- puffad a hasam.

- fáj, feszül a mellem, kénytelen vok melltartóban aludni.

Végül az utsó két napban görcsölni kezdek, ilyenkor még nem fáj különösebben a hasam, de mozogni (járni, zuhanyozni pl.) már nem tok fájdalomcsillapító nélkül.

Ált. eddig bírom ki a PMS-t befordulás nélkül, amikor viszont elkezdek görcsölni is és mégcsak meg se jön, kikészülök, és már csak azt várom, h legyen vége az egésznek. Ráadásul - sokszor a csokizabálás eredménye miatt is - visszataszítónak találom a saját testem, rosszabb esetben a személyiségemet is. Teljesen tehetetlen vok az ilyen hirtelen fellépő önértékelési zavarokkal szemben, mert noha tisztában vok vele, h ennek is csak a menzesz miatti rossz kedv az oka, képtelen vok jobb kedvre deríteni magam - mert hiába tom, h pár nap múlva jobban leszek, addig tulajdonképpen be vok zárva egy olyan testbe, amit pillanatnyilag utálok.

Az első két napon, miután megjön, elfogyasztok 4-5 fájdalomcsillapítót, d bárhogy fáj is, örülök, mert megkönnyebbülök, h túl vok a kéthetes kínlódáson.

2012. nov. 13. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:
még annyi eszembe jutott, h a türelmetlen, idegeskedő hangulat meglepően hasonlít a masszív másnapokon tapasztaltakra. és a fejfájás is stimmel.
2012. nov. 13. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!