érdemes akkor hazsnálni?
Figyelt kérdés
érdesem akkor tampont hazsnálni amikor már csak tudom,hogy 1 vagy 2 napom van hátra amikor megjön?És hogy mondjam a tanárnak,férfi tesitanárom van és nem merek neki szólni,h ezért-meg ezért nem tudok tesizni???!!!!!2012. okt. 1. 17:28
1/8 anonim válasza:
Tampont csak akkor lehet használni, ha már menstruálsz. A tanárnak se félj elmondani, hiszen a férfiak is tudják mi a menstruáció. Neki is vannak nő rokonai.
2/8 A kérdező kommentje:
ohh köszi:)
2012. okt. 1. 17:32
3/8 anonim válasza:
ebből a szempontból is pont ugyanannyi a különbség a férfi és a női tesitanár között, mint a férfi és a női nőgyógyász között.
Ha nem számít az egyiknél, akkor nyilván nem számít a másiknál sem.
4/8 anonim válasza:
Csak akkor használd, ha már megvan ,előtte nem szabad.
A tesitanárnak meg nem is kell tudni róla, ugyan úgy lehet vele tesizni, óra előtt és után cserélsz.
5/8 A kérdező kommentje:
hogyhogy nem szabad elötte???
amugy hnap távugrunk és nem tudom,h lehet-e tamponnal futni???
2012. okt. 1. 17:38
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Azért nem szabad tampont használni, míg nem menstruálsz, mert az összes nedvességet kiszívja a hüvelyedből, és könnyen kaphatsz fertőzéseket.
7/8 anonim válasza:
Bármit lehet a tamponnal, lehet futni, ugrálni,biciklizni de akár úszni is.
És már írták is nem szabad előtte használni,mert a hüvelyed szárazabb ilyenkor, és akár már felhelyezéskor felsértheted a hüvely falát. Ezt nem is érzed, de könnyen fertőzpdhet.
8/8 A kérdező kommentje:
23.naponban vaygok és 25.naponta jöb meg.viszont egyszer ugy jartam,h betéttel és atazott és a nadrágomon volt egy folt
2012. okt. 1. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!