Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek Dr. Deli...

Mi a véleményetek Dr. Deli Balogh Ildikóról? (Győr) Jó orvos?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 15:54
 1/10 anonim válasza:
IGEN
2012. szept. 29. 16:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt személyes tapasztalat alapján mondod, vagy mások mondták?
2012. szept. 29. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!amolyan videki orvos.nekem a tobb eve tarto huvelygyulladasomat nem tudta kikezelni es az endometriozist osszenoveseket pcost sem vette eszre.o is csak a tuneteket kezelte es nem juttott eszebe hogy hormonvizsgalat kene mert a hormonegyensuly felborulasa es anyagcsere zavar inzulin rezisztencia miatt nem mulik el a huvelygyulladas mert a petefeszek nem termel megfelelo savas valadekot.

A gyori orvosok kozott jonak szamit de bonyolulsokmindenhez o sem ert.ha evek ota tarto problemad van akkor bp-n tudok ajanlano jo orvozt

2012. szept. 30. 09:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért dolgozik és nem jó orvos? :(
2012. szept. 30. 11:26
 5/10 anonim válasza:
2012. okt. 4. 11:46
 6/10 Levander ***** válasza:
Nincs tökéletes orvos... Ezért szokás több helyen kérdezgetni, ha egy bizonyos kezelés nem volt megfelelő...
2013. jan. 13. 12:40
 7/10 anonim válasza:
Hát nekem alaposan kivizsgált mindent a doktornő. És nem tudom ki hol járt eddig de egyáltalán nem drága. Én tatabányai vagyok és itt majdnem mindenhol a 2xét kérik a dokik...
2015. aug. 19. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért elég érdekes, hogy a korábbi hozzászólások, amelyekben egyértelműen le volt írva, hogy “Mengele” Deli Balogh Ildikó hogyan végzi a munkáját, eltűntek... Ez a nő tudatosan pusztít.
2022. júl. 30. 23:48
 9/10 Cilike74 válasza:
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a doktornővel. Mindig kedves és türelmes volt, nem érzetem kellemetlenül magam a vizsgálatok alatt. Elküldött kivizsgálásra is, ahol kiderült a hormonzavarom és a cukorbetegségem, és a klimaxos panaszaim is megszűntek a kezelésének hála. Csak ajánlani tudom!
2022. okt. 18. 21:41
 10/10 anonim válasza:

Én az éves citológia vizsgálat elvégzésére mentem hozzá. Lekezelő,flegma stílusban tette fel a kérdéseit, az azokra adott válaszaimra cinikusan,gúnyosan reagált. Mindaddig míg be nem telt nálam a pohár, és konkrétan rákérdeztem: hogy neki mi is a problémája? Azt is furcsának találtam,hogy nincs egy akár egy függönnyel,paravánnal stb. elszeparált rész ahol le lehet vetkőzni ill. felöltözni. Eddig minden nőgyógyásznál volt akinél voltam.

Nem ajánlom őt a flegma, lekezelő stílusa miatt. Lehet, hogy csak rossz napja volt, bár a Google negatív vélemények száma alapján, elég gyakran van rossz napja. Egyébként sem gondolom, hogy az ilyen-olyan okból adódó feszültségét,frusztrációját a hozzá segitségért forduló páciensen kéne kiadnia, úgy hogy még fizetek is neki érte.

jún. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!