Mi az a vízszintes csík a terhességi teszten?
Az ellenőrző rózsaszín csík mellett akkor jelenik meg egy második csík (színe a hormon koncentrációjától függően a halvány rózsaszíntől egészen a sötét bíborig változhat), amennyiben hCG-hormon van jelen, azaz a hormon reakcióba lép a teszt speciális ellentest-bevonatával.
Ha a HCG hormon jelen van, akkor vagy terhes. Ezt egy oldalról másoltam ki neked.
Tehát ha 2 csík van, akkor vagy terhes.
No, akkor elvesztettem a fonalat :)
A neten csak ezt találtam róla, én sose csináltam ilyen tesztet. Szerintem csinálj egy másikat. (Ha jól láttam 4 van egy csomagban.)
A vízszintes csak addig látszik, amíg szívódik fel a pisi. Így halad a festékanyag a papírban. A kontrollcsíkon mindenképp megkötdik, de a terhességet jelz csíkon csak hcg jelenlétében.
Tehát, ez a teszt most negatív lett. De ha továbbra sem jön meg, érdemes később újat csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!