Hol találok olyan videót ahol végig követhetem a beöntés folyamatát? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 16:14
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Belenéztem a videóba, és úgy láttam nemigen mutatják az "akciót", ezért gondoltam elmesélem, nekem hogy volt. Én nagyon féltem, de egyáltalán nem volt olyan vészes. Egy vékony, kb. egy centi átmérőjű gumicsövet dugtak fel (nem mélyre), miközben egy nőgyógyászati ágyon feküdtem. Aztán felemelték a cső másik végén lévő tölcsért, és abba töltöttek langyos vizet. Nem fájt egyáltalán, csak úgy éreztem, nagyon kell mennem vécére. Kb. 2 perc volt, aztán felálltam, átsétáltam a mosdóba, és kijött, aminek ki kellett. Az már kifejezetten jó érzés volt. :)
3/4 anonim válasza:
www.enemasex.fw.hu oldalon van egy csomó
4/4 anonim válasza:
HA mértékadó honlapról szeretnél információt nyerni e kérdés vonatkozásában, akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!