Néha szurkálnak a petefészkeim, mi lehet a baj?
Abbahagytam a fog.gátlót (Nuvaring) egyéb okok miatt kb 2 hete. Azóta voltam együtt a barátommal, csak sajnos több mint valószínű, hogy került az óvszerre előváladék, nem kevés, és pont középidőben voltam. :S Ez volt 5 napja... Azóta majdnem minden nap érzem, hogy egyszer a bal, máskor a jobb oldali petefészkem kicsit szurkál. Néha-néha beleszúrna valami, de csak pár másodpercig tart.
Igaz mielött megtörtént az aktus azelött is 1-2 héttel szurkálgatott a hasam, csak aztán elmúlt. Na meg persze folyásom is volt olyan enyhén sárgás. Volt 4-5 nap amikor se folyásom nem volt, sem hasszurka. Viszont most ismét előjött mind2. :S Mi lehet a gond? Terhes lehetek? Vagy a stressz miatt van mostanában? (Elég sokat parázok hogy nem-e lettem terhes) :( Vagy vmi betegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!