Szeretnék topp-ot vagy melltartót hordani de anyum nem vesz nekem, hogyan mondjam el neki ugy h csak kerülgetem a témát de ő értse h mit szeretnék?
"Néma gyereknek, anyja se..." - nem véletlenül létezik ez a mondás. :)
Próbáld összeszedni a bátorságod!
Menj oda akkor, amikor pl. anyukád a mosást készíti be. Segíts neki, és a fehérneműk pakolása közben spontán felhozhatod a témát.
Egyébként a méretedre még a topot ajánlom melltartó helyett. Növésben lévő mellre praktikusabb. A melltartók nem igazán engednek, nagyon hamar kinőheted őket.
El tudom képzelni, hogy lehet, hogy ezért nem vett még anyukád neked.
Anyukádnak ezt már észlelnie kellett volna, de könyörgöm, nem vagy már óvodás!!!!
Odamész hozzá és megmondod neki, hogy szükséged van melltartóra. Amúgy sem egészséges anélkül tesizni.
Jézusooom nem hordassz semmit?:OOOOO
Sűrgősen vetess anyukáddal egy melltartót...amugymeg nem bántásként,de a saját anyukád előtt miért lenne ez ciki basszus...inkább az a ciki,hogy nemhordassz semmit
(Lehet nyugodtan lepontozni,hidegenhagy);)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!