Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretnék topp-ot vagy melltar...

Szeretnék topp-ot vagy melltartót hordani de anyum nem vesz nekem, hogyan mondjam el neki ugy h csak kerülgetem a témát de ő értse h mit szeretnék?

Figyelt kérdés
8-os vagyok és még nem hordok semmit se toppot se melltartót nem vesz anyum. Már elég kínosak a tesis öltözések. A mellem méretei: mell alatt: 71cm mell: 81-82cm

2012. szept. 28. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Csak ennyit mondj: anyu nem látod, hogy lóg a csöcsöm? Érteni fogja...
2012. szept. 28. 15:17
 2/15 A kérdező kommentje:
hát azért nem lóg. De kösz a választ
2012. szept. 28. 15:19
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
de mondtad már neki,hogy kell? és ő nemet mondott?
2012. szept. 28. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Amikor valaki azt mondja, hogy leszakadt a derekam úgy fáj, akkor szerinted leszakadt neki?? Ezt úgy nevezik, hogy eltúlzott jelző használat.
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne kertelj, ne kerülgess, legközelebb mikor vásároltok szólj neki, hogy kéne tesire sportmelltartó mikor elsétáltok egy fehérnemű üzlet előtt.
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
és szerinted,hogy:"anyu lóg a csöcsöm"-az jó megfogalmazás..??
2012. szept. 28. 15:25
 7/15 A kérdező kommentje:
6 válaszból csak egy normális van az 5.-ik amúgy 3.-ik még nem mondtam neki mert cikinek tartom és nem merem :S. Köszi a választ 5. a többieknek meg -.-
2012. szept. 28. 15:30
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

jaj ne aggódj ennyire..-már 8-os vagy és érthető ha ciki már neked.

Amikor kettesebe vagy anyukáddal,és megkérdezi,hogy:na mi volt a suliba,akkor hozd szóba a tesis dolgot,mondd el hogy a már minden lánynak van toppja és kicsit már kellemetlen neked. biztos,hogy megérti,hisz ő is átment ezen

2012. szept. 28. 15:37
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Ne legyetek már ilyen merevek. Az első hozzászóló szerintetek komolyan írta? Szerintem viccből és nevettem is egy jót, hogy milyen hülye. De azt látom, ha a ribik vérszemet kapnak egy vicc miatt lepontoznak bárkit, mert a többiek is lepontozták. Inkább mosolyogtató a válasz.
2012. szept. 28. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Na mit mondtam a lepontozásról? :P
2012. szept. 28. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!