Szeretnék topp-ot vagy melltartót hordani de anyum nem vesz nekem, hogyan mondjam el neki ugy h csak kerülgetem a témát de ő értse h mit szeretnék?
Figyelt kérdés
8-os vagyok és még nem hordok semmit se toppot se melltartót nem vesz anyum. Már elég kínosak a tesis öltözések. A mellem méretei: mell alatt: 71cm mell: 81-82cm2012. szept. 28. 15:12
1/15 anonim válasza:
Csak ennyit mondj: anyu nem látod, hogy lóg a csöcsöm? Érteni fogja...
2/15 A kérdező kommentje:
hát azért nem lóg. De kösz a választ
2012. szept. 28. 15:19
3/15 anonim válasza:
de mondtad már neki,hogy kell? és ő nemet mondott?
4/15 anonim válasza:
Amikor valaki azt mondja, hogy leszakadt a derekam úgy fáj, akkor szerinted leszakadt neki?? Ezt úgy nevezik, hogy eltúlzott jelző használat.
5/15 anonim válasza:
Ne kertelj, ne kerülgess, legközelebb mikor vásároltok szólj neki, hogy kéne tesire sportmelltartó mikor elsétáltok egy fehérnemű üzlet előtt.
6/15 anonim válasza:
és szerinted,hogy:"anyu lóg a csöcsöm"-az jó megfogalmazás..??
7/15 A kérdező kommentje:
6 válaszból csak egy normális van az 5.-ik amúgy 3.-ik még nem mondtam neki mert cikinek tartom és nem merem :S. Köszi a választ 5. a többieknek meg -.-
2012. szept. 28. 15:30
8/15 anonim válasza:
jaj ne aggódj ennyire..-már 8-os vagy és érthető ha ciki már neked.
Amikor kettesebe vagy anyukáddal,és megkérdezi,hogy:na mi volt a suliba,akkor hozd szóba a tesis dolgot,mondd el hogy a már minden lánynak van toppja és kicsit már kellemetlen neked. biztos,hogy megérti,hisz ő is átment ezen
9/15 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen merevek. Az első hozzászóló szerintetek komolyan írta? Szerintem viccből és nevettem is egy jót, hogy milyen hülye. De azt látom, ha a ribik vérszemet kapnak egy vicc miatt lepontoznak bárkit, mert a többiek is lepontozták. Inkább mosolyogtató a válasz.
10/15 anonim válasza:
Na mit mondtam a lepontozásról? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!