Mi a jobb, az egészségesebb?
Hallottam már több verziót is arra nézva,hogy otthon,mikor úgy kényelmesen vagyunk akkor kell-e melltartót hordani vagy nem.Van aki otthon is hord,van aki csak sportmelltartót,toppot,van aki meg nem vesz fel otthon melltartót.Nekem vékony a testalkatom,de a melleim nagyok,de nem mindig kényelmes itthon a melltartó,ha pl az ember fekszik a tv előtt.De hallottam,hogy melltartó nélkül megereszekedik a súlyától.De azt is hallottam,hogy az állandó melltartózás miatt is megereszkedik,mert megszokja a szervezet,hogy tartva van a mell.Most akkor itthon mibe legyen az ember?
24N
Én is azt hallottam, hogy pont attól ereszkedik meg, hogy valaki állandóan melltartót hord. Illetve azt is hallottam, ha nem kényelmes a melltartó, az mindenféle elváltozásokat okozhat a belső szervekben (tüdőtájon), és az nagyon nem jó.
Mindkettőt orvos mondta.
Én otthon soha nem hordok melltartót, de az is igaz, hogy nekem kicsi a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!