Igazából hogy illik egy 14 és fél éves lánynak nődokihoz menni?
Figyelt kérdés
Úgy értem én ,hogy odalent? Olyankorra kell szőrteleníteni különlegesen , vagy sem ? (Nődokihoz fogok menni , és nem épp most, addig még simán visszanő , s kíváncsi vagyok,hogy akkor,hogy illik menni?!) U.I.: Már csak azért kérdem,mert először megyek nődokihoz...2012. szept. 27. 21:32
31/36 anonim válasza:
73%
kérdezz meg egy nőgyógyász szakorvost!
Neki egészen más véleménye van.
(bár az is igaz, hogy neki ez a szakmája és ért hozzá!)
Szerintük a szőrtelenítés káros.
32/36 anonim válasza:
Kedves 30.
Ezt a gorombaságot miért írtad?
"Ne akarj orvost játszani előző. Ahhoz picit tanulni kellene még."
33/36 anonim válasza:
Egyetértek a 30-assal. A szőr semmiféle védelmi funkciót nem tölt be, a férfiaknál is van, náluk sem véd semmit.
Ez visszamaradt, a bűzök terjesztéséhez van rá szükség.
Már akinek tetszik az a szag.
Nekem nincs rá szükségem, hogy bűzölögjek, ezért maradok a szőrtelenítésnél.
34/36 anonim válasza:
Ha esetleg nő vagy és plussz jársz nőgyógyászhoz, kérdezd meg tőle, hogy mi a véleménye.
35/36 anonim válasza:
igen az én nőgyógyászom véleménye is az, hogy nem jó borotválni.
66%-os, kérdezd meg tényleg.
36/36 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy káros hatással van a szőrtelenítés, már leírtam egyszer! :) Köszönöm a válaszokat!:D
2012. okt. 7. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!