Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igazából hogy illik egy 14 és...

Igazából hogy illik egy 14 és fél éves lánynak nődokihoz menni?

Figyelt kérdés
Úgy értem én ,hogy odalent? Olyankorra kell szőrteleníteni különlegesen , vagy sem ? (Nődokihoz fogok menni , és nem épp most, addig még simán visszanő , s kíváncsi vagyok,hogy akkor,hogy illik menni?!) U.I.: Már csak azért kérdem,mert először megyek nődokihoz...
2012. szept. 27. 21:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg, ha te is tudod, hogy egészségtelen, akkor????

miért bortválod lent is?

2012. okt. 1. 07:21
 22/36 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy egy 14 és fél éves lánynak miért kell nőgyógyászhoz mennie? Valami bajod van, vagy csak úgy?
2012. okt. 1. 13:15
 23/36 anonim ***** válasza:
Hát gondolom nem szórakozásból megy a Kérdező nőgyógyászhoz!
2012. okt. 1. 13:18
 24/36 anonim ***** válasza:

k. utolsó, ezt miből gondolod?

a lányok közel 50%-a csak azért megy, hogy megnézze, ellenőríztesse magát, hogy minden rendben van-e.

2012. okt. 1. 17:16
 25/36 anonim ***** válasza:
58%

Ennyi idősen gyerek, vagy tini nőgyógyászhoz kellene menned.

És semmiképpen nem borotválnám.

2012. okt. 1. 17:29
 26/36 anonim ***** válasza:
59%
Miért baj, ha valaki törődik az egészségével? Pont az a jó, hogy orvoshoz megy, még ha csak ellenőriztetni akarja is magát. Miért kéne lebeszélni róla?
2012. okt. 1. 17:34
 27/36 A kérdező kommentje:
Az a "néha" alatt , tényleg néhát értek!!! Ami azt jelenti nálam ,hogy minden 3 hónapban borotválom le rendesen! A kérdésre válaszolván , azért , mert nőből vagyok , és úgy látom jónak , olvastam ezzel kapcsolatosan az interneten , régebben , s amikor leborotválom,akkor bekenem , és kezelem! :) A másik dolog,hogy azért megyek nődokihoz , mert problémáim vannak a menstruációval kapcsolatosan , amit most nem szeretnék itt publikálni! :)
2012. okt. 1. 18:33
 28/36 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, úgy hordod a nemi szervedet, ahogyan neked tetszik, ehhez senkinek semmi köze! És jól teszed, hogy orvoshoz fordulsz, ha gondod van, vagy akár majd később, miután elkezdted a nemi életet, rákszűrésre mész.
2012. okt. 1. 21:28
 29/36 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy úgy hordd ahogy neked tetszik, csak nem árt hallani esetleges előnyeiről és/vagy hátrányairól sem.
2012. okt. 2. 07:29
 30/36 anonim ***** válasza:
77%
Ne akarj orvost játszani előző. Ahhoz picit tanulni kellene még. Elsoroljam a szőrnek a hátrányait is? Az emberiség bizonyos kultúrái már az ősidőktől kezdve szőrtelenítenek és egyáltalán nem több a hüvelyi fertőzés náluk. A klóros víz, a tisztálkodószerek, a tanga, a túl szoros öltözködés, nylon fehérneműk sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak ebben, mint a helyesen (!) végzett szőrtelenítés.
2012. okt. 2. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!