Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitöl fäjhat az alhasam? És...

Mitöl fäjhat az alhasam? És mi ez a kis görcs?

Figyelt kérdés

Pär hete vettem észre, hogy szeretkezés utän megfäjdul az alhasam. Nem tudom mitöl lehet....esetleg az jätszik közre, hogy nincs orgazmusom. Mert utäna olyan rossz, hogy addig jó volt, de aztän meg semmi.

Ma reggel ki tudtam tapintani egy pici kis görcsöt, igazäból nem tudom milyen részen van, csak sejtem hogy az a petevezeték. Ès ha megnyomom, ezt a kis kitüremkedést, akkor fäj. Még eddig nem mertem mondani senkinek, de lehet hogy valami komolyabb dologról van szó....Värom a välaszaitokat, egy kétségbeesett läny. :S

2009. aug. 3. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám van.Lefeküdtem a barátommal és pár nappal később és is ezeket a tüneteket tapasztaltam.Nekem se volt orgazmusom.Végül kiderült,hogy felfáztam,mert előtte véreset is pisiltem és fájt is.
2009. aug. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!