Használhatnak a mellnovelo tabletták?
Mellet növeszteni csak szilikonnal lehet.
Szerinted lennének kis mellű nők, ha ilyen egyszerű lenne a dolog?
az összes ilyen készítmény arra játszik, hogy kihasználja az emberi hiúságot
egyik se működik, átverés az összes
Ez bizony így van, ahogy előttem írták.
Viszont én kézrátétellel hatásosan megnövelem.
Azonnali eredmény!
Sikertelenség esetén a műveletet megismétlem!
Aha...
Tudod, ez mind arra megy ki, hogy lehúzzák pénzzel a sok naiv nőt, aki mind bedől ennek.
Elég megnézni a neten is fent lévő rengeteg féle oldalt ahol ezeket árulják. Tele van kamu véleményekkel és külföldi oldalakon fellelhető műtétek lopott képeivel.
Igazi sikersztorikat még senki nem látott/hallott, pedig elég régóta vannak ilyen tabletták.
"Eddig én is igy gondoltam, de ugy hallottam hogy van olyan tabi amiben fitoestrogén van amit a mellrákos noknek készítettek, vagy arra hogy megelozzék a mellrákot, és akik szedték azoknak 1, 1,5 szammal megnott a melluk...?"
Amennyiben a tabletta hormont tartalmaz, akkor lehetséges, ez viszont azzal járhat, hogy felborul a hormonháztartásod és annak beláthatatlan következményei lehetnek. Ez még abban az esetben is igaz, ha a hormon természetes/növényi alapanyagból származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!