Milyen a hangulatotok amikor "megvan", vagy az azt
megelőző pár napban?
Figyelt kérdés
Mit csináltok ha nagyon gyilkolászós hangulatotok van? :D Jó, nem teljesen szó szerint, de nagyon kemény hangulatingadozásaim tudnak lenni, amiket többé-kevésbé el tudok rejteni mások elől.
Ti hogyan élitek ezt meg?
2012. szept. 25. 21:56
1/5 anonim válasza:
Én megmondtam a barátnőimnek, hogy hónap első hetében jön meg mindig (Még nem állt be.) , és olyankor nem lehet velem bírni szóval ha leosztom őket akkor tudják be ennek. Meg is érették, de oda-vissza megy ez. Fiú haverok nem sértődnek meg ha be-beszólogatok. Idegenek meg ha felidegesítenek mensi ide-oda úgy is olyat kapnak hogy nem teszik zsebre.
18/L
2012. szept. 25. 22:09
2/5 anonim válasza:
ÁÁÁÁáÁÁÁÁ, nem is mond, érzelmi hullámvasút. Mielőtt megjön, mindig ilyen "semmi sincs rendben, elromlott az éltem, minek élek" hangulatom van. Meg mindentől a plafonon vagyok. Otthon már bánta pár tükör/üveg tárgy az ilyen időszakokat. Aztán megjön, és az első nap, mintha kicseréltek volna. Minden rózsaszín, megered a nyelvem, mindenkivel dumálok, barátságos vagyok, süt a nap, Hawaii stb. De ez csak egy nap, ahogy jön el is elmúlik, és megzuhanok megint, visszatér a rossz hangulat, de nem olyan erősen, mint menstruáció előtt.
2012. szept. 26. 07:27
3/5 anonim válasza:
Szerencsém van a felségemmel, aki soha semmi jelét nem mutatta, hogy éppen menstruálna. Mondjuk ehhez bizonyára kell egy bizonyos fokú intelligencia és önkontroll is.
2012. szept. 26. 08:23
4/5 anonim válasza:
Nő létemre egyet kell értenem az utolsó válaszolóval. Nagyon sok kedves hölgytársam erre való hivatkozásként kritikátlan viselkedést enged meg magának.
Hormonális változásokra valaki érzékenyebb, de egy intelligens nő némi önkontrollt gyakorolva igyekszik a legkevésbé terhelni a többi embert.
2012. szept. 26. 15:15
5/5 anonim válasza:
Egyébként a kérdésre a válaszom, ha nagyon feszült vagyok, elvonulok picit zenét hallgatni, elmegyek aerobicra, jógára, futok egyet. Ez sokat segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!