Mit tegyek, hogy ne hulljon ki az osszes hajam?
Figyelt kérdés
1 éve nagyon elkezdett hullani a hajam, majdnem a fele kihullot. Akkoriban stresszes volt az eletem, gondoltam attol lehet. Elkezdtem cinket szedni és segitett is. Fél évig szedtem és most abbahagytam mert mar nincs stressz és gondoltam mar a hajam sem fog hullani. De megint nagyon hullik, csomokat szedek ki hajmosas utan. Mit tegyek?? Most mar mindig cinket kell szednem? Volt vki hasonlo helyzetben? Kérlek segitsetek, nem akarom hogy mind kihulljon...2012. szept. 24. 20:23
1/3 anonim válasza:
menj el bőrgyógyászhoz, lehet örökletes, de betegség is
2/3 anonim válasza:
Pajzsmirigyet, gócot néztek?! Az okot kell megkeresni, ami hajhullásnál nagyon gyakran kiderül. A stresszre akkor fogunk bármit, ha a többi fizikai okot kizártak! Nagy rutin vérvétel, háziorvos, endokrinológus, fogdoki, nődoki. Hajrá! Az én hajam pl a pajzsmirigy gyulladásom miatt hullt.
3/3 anonim válasza:
az enyém a párom miatt :D sose lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!