Mi lehet ez? 32 vagyok,4 gyermekem van! A 4. dik születése óta kb egy hetes kihagyásokkal vérzek!
Figyelt kérdés
Tudom dokihoz kellene mennem, tudom hogy baj lehet, de hátha más is volt már így!Két hetente jön meg 4-5 napig tart, néha alvadt vér db-ok is távoznak , iszonyú görcsök mellett!Azért nem szeretnék dokihoz menni mert nem akarom a gyerekeimtől "elvenni" magam!Nélkülem megállna az élet!2012. szept. 24. 17:38
1/1 anonim válasza:
Pedig jobb ha sürgősen elmész dokihoz, mert igy a végén még teljesen elveszed magad a gyerekeidtől. Addig sem állt meg az élet nélküled, amig a kórházban voltál a szüléskor.
Előfordulhat, hogy egy egyszerű egészségügyi küret megoldja a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!