Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex közben a hüvelyem izomzat...

Szex közben a hüvelyem izomzata fáj, ez miért van?

Figyelt kérdés

Már több év van ez a panaszom, az orvos nem talált fertőzést, sikosítót írt fel, de tudom, hogy nem azzal van a gond. Egyszerűen nehezen tágulok, és ha benne van a párom az nem kellemes, inkább feszítő érzést érzek. Ez mitől van? Hogy lehet orvosolni?

Köszönöm a segítséget!

2012. szept. 24. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

nagyon valószínű, hogy ez valami lelki probléma lehet, esetleg rossz tapasztalat, félelem, teljesítménykényszer. Próbáljátok ki a simogató relaxálást előtte, nekem is ilyen gondom volt/van, de ez be szokott válni.

hasra fekszel, és a párod az ujjbegyével simogat 10 percig. Aztán hanyatt fekszel, és ugyanez. Ennek a gyakorlatnak nem a szexuális izgatás a lényege, hanem hogy ellazulj és fogékonyabb legyél az egészre. Hülyén hangzik, de egy próbát megér :)

2012. szept. 24. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megér egy próbát! :) Minden jó ötletre nyitott vagyok. Erre is gondoltam már, mert elég sok dolgot összeolvastam már. Szexuálisan nyitott embernek tartom magam, nem is vagyok szégyenlős, de lehet mégis benne valami lelki blokk.
2012. szept. 24. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
meglehet, hogy a párod péniszének a mérete a bibi ( ha túl vastag) és te pedig kis vékonyka vagy. Viszont ha a méretek nem óriásiak, akkor tényleg lelki oka lehet, ha az előbbi tanács nem jön be, tartsatok kis szex-mentes szünetet, de úgy, hogy egyikőtök se elégitse ki magát egy pár napig, 1 hétig, és akkor szerintem már a vele való szeretkezés gondolatától is benedvesedsz és kitágulsz :) 21.L
2012. szept. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!