MItől sárgás, büdi a fehérfolyásom?
Figyelt kérdés
Nagyon félek!! Mitől lehet? anyának elmondajam? és hogy?
12/L
2012. szept. 23. 15:23
11/20 anonim válasza:
Miért van az, ha végre egy tizenéves mer szólni a szülőjének, hogy kórosat észlel a nemi szervénél nem veszik komolyan??
Ezek után nem csodálkozom, hogy a 12-14 éves fiúk és lányok itt kérdezgetnek, ahelyett, hogy szólnának a szüleiknek!
12/20 anonim válasza:
Ha sárga és büdös, akkor mindenképpen orvoshoz kell menni, mert ez valami fertőzés, amivel orvoshoz kell menni. Ha nem kezelik megfelelően, akkor rosszabb is lehet.
13/20 A kérdező kommentje:
vissza mentem anya szobájába és jobban elbeszélgettünk, azt mondta ne fürödjek, csak zuhanyozzak és ad valami nem tudom mit amit zuhanyzáskor használjak, és azt mondta majd elmegyünk orvoshoz.
2012. szept. 23. 15:59
14/20 A kérdező kommentje:
Ezt az egészet kb. azután vettem észre miután elmentünk az aquaworld-be.. ott szedhettem össze valamit?
2012. szept. 23. 16:00
15/20 anonim válasza:
Ez akkor gyors beszélgetés volt!!
16/20 anonim válasza:
Igen, nagyon úgy néz ki, hogy az aquaworld-be szedtél valamit össze. Jó lenne ha orvoshoz mennétek Anyukáddal, nehogy nagyobb baj legyen!
17/20 A kérdező kommentje:
ELfogunk menni
2012. szept. 23. 16:23
18/20 anonim válasza:
Keressetek egy női dokit, elötte azért kevésbbé ciki a vetkőzés és a terpesztés is.
A gyereknőgyógyászaton valószínűleg az lesz.
19/20 A kérdező kommentje:
Ma észre vettem hogy vannak bene kicsi narancssárga pöttyök, de nem folákony hanem olyan volt mind egy kis bőr darab csak naranysárga!! Ez mitől lehet? Még nem mentünk orvoshoz mert anyának még gyereknőgyógyűszt kell találnia, és ahol én lakom nincs...
Szeritetek valami komoly bajom lehet???? :'((((((((((
2012. szept. 26. 14:47
20/20 anonim válasza:
Komoly bajod nem lehet, de azért minden bajjal törődni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!