Fehéres sárgás nyúlos váladék szex után, mitől?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem közvetlen szex után a bugyimon, ilyen fehéres sárgás nyúlos, kocsonyaszerű váladékot. Ilyenem még nem volt. Ez a párom volt vagy én? Mi lehet ez? Azóta késik is a menstruációm! Lehet terhes vagyok?2012. aug. 24. 13:38
1/7 anonim válasza:
Ha nem használtál óvszert, akkor ondó.
Ha később is van, akkor betegség.
És igen, lehetsz terhes.
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező? :)
Amúgy az szerintem sima váladék ami izgatás hatására jön elő. Ha zavar, szex után mosakodj le. Én pl. Intim segítség nevű lemosót használok, g..gle-ban utána tudsz keresni.
3/7 A kérdező kommentje:
Védekeztünk gumival! Csak szex után volt ez, utána semmi ilyesmi nem volt. Szóval nem hiszem, hogy betegség lenne!
Utolsó, 21 éves vagyok.
2012. aug. 24. 22:07
4/7 anonim válasza:
Ilyen velem is volt v.melyik nap :) Én fürdés közben vettem észre.. De csak egy nagyon kevés volt. És mi is védekezünk gumival, fertőzés szerintem kizárva. Nekem már megjött szóval ondó sem lehet. Marad az, hogy izgatás hatására ... valamiféle "dolog" ami belőlünk jön :D
5/7 A kérdező kommentje:
Ma nekem is megjött! Fertőzésre én sem gondoltam, mert az tovább tartott volna! Terhesség pedig kizárt így, hogy ma megjött!
2012. aug. 25. 22:12
6/7 anonim válasza:
Remek, ennek örülök! Akkor valóban csak az izgatás hatására keletkezik ez az anyag :)
(az előző voltam:)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen valószínű! Most már ezt is tudjuk! :)
2012. aug. 26. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!