Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mással is előfordult már hogy...

Mással is előfordult már hogy egy hónapban kétszer menstruál?

Figyelt kérdés

Normálisan megjött a hónap elején kb egy hétig tartott most meg 14 napelteltével ilyen barnás váladékszerű jön a hüvelyemből ami nem tudom hogy rendes vérzésbe fog e átcsapni. Nekem iylen még nem volt! Kb pár hónapja eléggé pontosan jön meg, max egy nap eltérés van. Semmiylen fájdalmat nem érzek, gyógyszert nem szedek,Terhességet kizárnám.

szerintetek? mással is volt már ilyen?

22/l

2012. szept. 20. 08:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Bocsi h most írok, de én 13 vok és velem is ez történt kicsit félek, h most mi van…. nekem 17 nap elteltével jött meg újra. Mit csináljak? 
2013. júl. 27. 08:56
 12/13 anonim válasza:
Jaj kbc egy fél éve van meg. azt elfelejtetem írni… :(
2013. júl. 27. 08:57
 13/13 anonim válasza:
Szisztok én sajnos 6éve vettetem es azota nem estem teherbe és pàr honapja mindig erőseb a menszeszem es darabos es ebbe a honapba meg jőtt 18an es most 27en is ilyen barnas vérzésem van
2017. máj. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!