Ez nagy baj? Vagy normális még ilyenkor?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és tavaly novemberben kezdtem mentsruálni. Szóval még 1 éve sem. Voltak hónapok, amikor kimaradt a vérzésem. Nyár óta konkrétan egyszer jött meg. Az utóbbi hónapokban csak barnás folyásom volt. Most is az van, de már kb. 1 hete folyamatosan. Nagyon kevés mennyiségű. Csak eléggé idegesít, hogy ilyen sokáig van, és van hogy 1 hónapban 2szer is volt ilyen folyásom. Semmilyen más panaszom nincs. Nem hinném, hogy ez fertőzés, de mondjuk én nem nagyon tudom. Anyum szerint normális, ha rendszertelen még a vérzésem, és a barnás folyás is ilyenkor elfogadható. Szerintetek ez nagy baj, vagy valami betegség is lehet? :S2012. szept. 19. 17:29
1/3 anonim válasza:
Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor az a legjobb ha orvoshoz mész.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez a legbiztosabb, de gondoltam megtudakolom, hogy másnak is volt-e már hasonló eset, és mi lett végül. De még varok szerintem, és ha továbbra is fennmaradnak a problémák, akkor megyek.
2012. szept. 19. 17:50
3/3 anonim válasza:
Figyi, nekem 11 évesen volt legelőször, most 18 vagyok, de ebben a 7 évben sose volt rendszeres. Volt olyan, hogy 8 hónap maradt ki a kettő között. De semmi bajom nincsen, csak mivel az étkezésem is elég rendszertelen, meg valahogy nekem kevesebb termelődik belőle, ezért így van. Másrészt, senkinek sem rendszeresen jön meg azonnal, az első pár évben még általában mindenkinek össze-vissza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!