Diane 35? tovább lent
Figyelt kérdés
most szedtem 1 hónapig, és most van az 1 hetes le állássom. Véreztem tőle, és most kelet volna meg jönni a menstruációmnak és sehol semmi. Lehet hogy a dianetől van ez. úgyis ki hagytam egy napot és a 9. nap vettem be és 2 napja nem egy-időben ez baj? tegnap du-tán 14 órakor vettem be ma pedig este 11 kor,ma kelet volna meg jönnie- sehol semmi..:((2012. szept. 18. 00:23
1/5 Adele Jonas válasza:
nyugodj meg, ez természetes. A kezdeteknél bezavar a ciklusba, de pár hónap és helyre áll minden. :)
2/5 anonim válasza:
Hat nem tudom le tudlak-e beszelni rola...ne szedj fogamzasgatlot! Akarmit mondanak igenis nem keves hormon van benne sok nonek okoznak bajt. Ez volt az a gyogyszer (mivel a Marvelon kiuteseket verbajosnak tuno holyagokat okozott) amit adni akartak nekem is elolvastam a gyogyszertajekoztatot es soha nem szedtem be. Orokre abbahagytam a fogamzasgatlo szedest. Baratnomnek ugyanez a gyogyszer besuritette a veret korhazba kerult miatta.
3/5 anonim válasza:
A fogamzásgátlók teljesen elnyomják a ciklusodat, és szünetet kell tartani, hogy mégis valamennyire ciklusos megjelenés maradjon fenn. Ebben a szünetben jelentkezik megvonásos vérzés is, ami viszont gyakran kimaradhat, főleg a gyógyszer szedésének elején. (Azon egyébként mindig meglepődök, hogy a nők nem tudják, hogy a megvonásos vérzés nem menstruációs vérzés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!