70As melltartot hordok, ez kenyelmes.13 vagyok. Ez nagyon kicsinek szamit? Az osztalyban mindenkinek minimum Bs. Es azt mondtak kitomtem mert tavaly meg ennyi mellem se volt. Gondolom fog meg noni, de akkor is nagyon lassan.
Vaze, már engem is kezdettől fogva zavar ez a kislányozás... Úgy bántok szegénnyel, mintha ovis lenne! Lehet, hogy 13 évesen nem felnőtt az ember lánya, de igenis egy értelmes lény, ezt ráadásul a hozzászólásaiból is látni lehet. Minek így (amúgy jószándékkal) lekicsinyelni? Akik ilyet tesznek, nekik üzenem, hogy gondolják át, mert az ilyen jópofizós megszólítással kb. minden korosztályú gyereknél nagyon negatív kezdőállapotot vesztek fel. Egyrészt ezzel definiáljátok, hogy ti nagyok vagytok, ő(k) meg kicsi(k) ... máris csökken annak az esélye, hogy haverként, őszintén beszél majd veletek..
Másrészt minden gyerek, beleértve a 10 évest is, úgy érzi, hogy ő nem kicsi, hisz élete legidősebb korát éli... Ez nem vicc, tényleg. Én is találhatnám nevetségesnek a 18 éveseket, akik itt azt gondolják, hogy ők már aztán nagyok, holott kisgyerekek... csak róluk se ezt gondolom! Kiakasztó, hogy ezt már kiskorban elkezdik sokan. 14 éves már lealázza a 12 évest, hisz az kicsi....
Bocs, hogy kicsit eltértem a témától!
21.
félig-meddig értem aggodalmadat, de nem nagyon tudok egyettérteni vele.
én is 30 felett vagyok, és nagy szeretettel írtam a kislánynak, és ha tudok akkor szívesen adok tanácsot, amit aztán vagy megfogad, vagy sem.
szerintem a kislánynak az ellentetje, a néni és semmiképpen sem a vén trotty!
A vén trottynak a kis p.c.a felelne meg, de ez fel sem merült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!