Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 70As melltartot hordok, ez...

70As melltartot hordok, ez kenyelmes.13 vagyok. Ez nagyon kicsinek szamit? Az osztalyban mindenkinek minimum Bs. Es azt mondtak kitomtem mert tavaly meg ennyi mellem se volt. Gondolom fog meg noni, de akkor is nagyon lassan.

Figyelt kérdés

#mell #mellméret #kosár #kosárméret.
2012. szept. 17. 23:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
42%

Vaze, már engem is kezdettől fogva zavar ez a kislányozás... Úgy bántok szegénnyel, mintha ovis lenne! Lehet, hogy 13 évesen nem felnőtt az ember lánya, de igenis egy értelmes lény, ezt ráadásul a hozzászólásaiból is látni lehet. Minek így (amúgy jószándékkal) lekicsinyelni? Akik ilyet tesznek, nekik üzenem, hogy gondolják át, mert az ilyen jópofizós megszólítással kb. minden korosztályú gyereknél nagyon negatív kezdőállapotot vesztek fel. Egyrészt ezzel definiáljátok, hogy ti nagyok vagytok, ő(k) meg kicsi(k) ... máris csökken annak az esélye, hogy haverként, őszintén beszél majd veletek..

Másrészt minden gyerek, beleértve a 10 évest is, úgy érzi, hogy ő nem kicsi, hisz élete legidősebb korát éli... Ez nem vicc, tényleg. Én is találhatnám nevetségesnek a 18 éveseket, akik itt azt gondolják, hogy ők már aztán nagyok, holott kisgyerekek... csak róluk se ezt gondolom! Kiakasztó, hogy ezt már kiskorban elkezdik sokan. 14 éves már lealázza a 12 évest, hisz az kicsi....

Bocs, hogy kicsit eltértem a témától!

2012. szept. 20. 11:24
 22/33 anonim ***** válasza:
60%
Bocsi utolsó valamiben igazad van,de én pl.nem 18 vagyok,hanem 30.Nekem pl. a keresztlányom 13 éves pont és kislány számomra.Minden negativum nélkül.
2012. szept. 20. 13:18
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Megmagyarázhatod, miért csinálod a - szerintem - rosszat, bár attól nem lesz jó, kislány! :) (ui.: Én vagyok az idősebb, azért nevezlek kislánynak ;) )
2012. szept. 20. 13:34
 24/33 anonim ***** válasza:

21.

félig-meddig értem aggodalmadat, de nem nagyon tudok egyettérteni vele.

én is 30 felett vagyok, és nagy szeretettel írtam a kislánynak, és ha tudok akkor szívesen adok tanácsot, amit aztán vagy megfogad, vagy sem.

2012. szept. 20. 14:04
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a kislányozás nagyrészt jószándékú, ettől még nagyon is definiálja a felállást, miszerint te vagy a nagy, ő meg a kicsi... Ő se hív vén trottynak, holott te meg lehet, hogy az vagy az ő szemében. :) Na de mindegy, gondoltam, hogy nagy lepontozások lesznek belőle, ahogy azt is gondoltam, hogy senki nem érzi majd magáénak.
2012. szept. 20. 14:14
 26/33 anonim ***** válasza:
39%
Egy 30 éves nőt érdekes lenne kislánynak hivni még ha idősebb is lennél nálam.Még a nagymamám korabeli nénik sem kislányoznának le.Jól indult a mondanivalód,de rossz fele folytattad.Szerintem;)
2012. szept. 20. 14:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Ja és engem már hivtak 'vén trottynak'.Nem tud meghatni:)
2012. szept. 20. 14:47
 28/33 anonim ***** válasza:

szerintem a kislánynak az ellentetje, a néni és semmiképpen sem a vén trotty!

A vén trottynak a kis p.c.a felelne meg, de ez fel sem merült.

2012. szept. 20. 15:00
 29/33 anonim ***** válasza:
40%
Rendben, mindenki úgy kislányoz másokat, ahogy akar, szerintem ez nem a megfelelő mód a bizalomhoz, de a te dolgod... (meg az övé, de az senkit nem érdekelt, hogy ő is megírta, hogy ne babusgassák...)
2012. szept. 20. 16:00
 30/33 A kérdező kommentje:
Hat igen, nem vagyok oda a kislanyert. Se a nagylanyert. Pl.:,setalok az utcan, odajon hozzam egy 3 ev koruli lanyka es megszolal: nezd anya ott a neni! En magamban somolyogtam hogy milyen aranyos, erre anyuka megszolal: Nem neni! KISLANY!!! Es azota fobiam van attol hogyha valaki ugy kezel mint egy ovist. Ha uj tarsasagban vagyok altalabn megkerdezik tolem hany eves vagyok es visszakerdezek: Miert? Mennyinek nezek ki? Es altalaban a valasz 17 korul mozog. Most ezt nem azert mondom, hogy nagynak tunjek, hanem mert ha valaki ismer az tudja hogy inkabb kiolvasok meg 2 konyvet mint elmegyek a tarsaimmal plazazni. Esetleg cigizni. Igen, nalunk az a "meno" aki tonkreteszi a szervezetet. Sot vannak akik drogoznak is. Mert a tobbi gimnazista is... Jo logika. Ha valaki ongyilkos lesz akkor te is mert az a divat? Ilyenekkel kell egyutt lennem tisztelet a kivetelnek.Visszaterve a temahoz: utalom a befolyasolhato embereket. De most az en allapotomat a mellmeretemmel befolyasoltak. Nekem ez nem tul jo erzes. Csak ezert irtam.
2012. szept. 21. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!