Már 12 napot késik a menstruációm, mit tegyek?
12 napja meg kellett volna jönnie. BIZTOS hogy nem vagyok terhes, szűz vagyok még... Mit kéne tennem? Most már go orvos?
23/L
Jelenleg nem tudok kihez fordulni ezzel, azért itt kérdezem. Ha ezen a héten se jön meg akkor jövő héten megyek dokihoz, még ezen a héten kérek időpontot. Csak macerás mert pont úgy dolgozom ahogy a rendelés van... :(
Amúgy pontosan szokott megjönni, eddig 1x késett 8 napot, de amúgy pontos szokott lenni. Ennyit még sosem késett... de a hasam fáj meg görcsöl is, mintha meg akarna jönni...
Szerintem a héten tuti, hogy megjön. Ha már érzed az előjelét, akkor biztosan. Ám ha nem, akkor inkább menj orvoshoz. Szerintem a munkahelyeden is elfogadják azt, hogy orvoshoz mész. Nem kell nekik bejelenteni, hogy mi a bajod, elmész a vizsgálatra, és kész.
Ha ezt a munkáltatód nem tudja felfogni, akkor eléggé primitív ember(ek) lehet(nek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!