Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 12 napot késik a menstruác...

Már 12 napot késik a menstruációm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

12 napja meg kellett volna jönnie. BIZTOS hogy nem vagyok terhes, szűz vagyok még... Mit kéne tennem? Most már go orvos?

23/L

2012. szept. 17. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem számoltad el, és nem lehetsz terhes akkor menj el orvoshoz. Mondjuk, ha lehetsz akkor is. Nem tudom miért itt kérdezed?
2012. szept. 17. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg az a legjobb ha orvoshoz mész, hiszen más nem tud semmi biztosat mondani, csak a doki.
2012. szept. 17. 11:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem tudok kihez fordulni ezzel, azért itt kérdezem. Ha ezen a héten se jön meg akkor jövő héten megyek dokihoz, még ezen a héten kérek időpontot. Csak macerás mert pont úgy dolgozom ahogy a rendelés van... :(

Amúgy pontosan szokott megjönni, eddig 1x késett 8 napot, de amúgy pontos szokott lenni. Ennyit még sosem késett... de a hasam fáj meg görcsöl is, mintha meg akarna jönni...

2012. szept. 17. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem a héten tuti, hogy megjön. Ha már érzed az előjelét, akkor biztosan. Ám ha nem, akkor inkább menj orvoshoz. Szerintem a munkahelyeden is elfogadják azt, hogy orvoshoz mész. Nem kell nekik bejelenteni, hogy mi a bajod, elmész a vizsgálatra, és kész.

Ha ezt a munkáltatód nem tudja felfogni, akkor eléggé primitív ember(ek) lehet(nek).

2012. szept. 17. 11:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát már 5.-e óta érzem hogy szúr és görcsöl (akkor kellett volna megjönnie pontosan), de azóta se jött meg csak fáj. :S
2012. szept. 17. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz,mert a szúrás,és görcsölés cisztát jelenthet,lehet az miatt nem jön meg
2012. szept. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!